Kesä ja loma

IMG_9930
Vähän on ollut hiljaista täällä blogissa. Viikonloppuna piti rustailla tämä kirjoitus, mutta pieni ja äkäinen vatsatauti kaatoi Rouvan petiin ja vei voimat melkoisen tehokkaasti. No, nyt ollaan taas elävien kirjoissa! Jaksaa vähän miettiä taas tulevaa kesälomaa.

Kolme vuotta sitten oltiin kesälomalla Pariisissa. Kaksi vuotta sitten kesällä ei suuremmin lomailtu, lähinnä reissattiin kodin ja sairaalan väliä. Vuosi sitten seikkailtiin Lapin lumoissa. Entäs sitten tänä vuonna. Ei mitään suurta ja ihmeellistä ole tiedossa. Ihanaa leppoisaa perhelomailua mökillä. Tosin meidän perhe saa vahvistuksen serkkuni tytöstä, joka tulee reissuun Keskenkasvuisen kaveriksi. Kovasti ovat neitokaiset suunnitelleet reissua ja myös meillä aikuisilla on suunnitelmia tuolle viikolle, mutta niistä ei voi vielä ääneen puhua, ettei salaisuudet paljastu 🙂

Powerparkin huvipuisto on ainakin meidän listalla. Tosin mä en kykene yhteenkään vetkuttimeen menemään, jos ei mene pää sekaisin, niin sitten on nikamat uudessa järjestyksessä. Mä olenkin ilmoittanut, että otan paikan jostain kahvilasta ja ryystän sumppia ja neulon sen aikaa kun 3/4 sakista riekkuu siellä sun täällä 🙂 Ensin mietin, että jos olisin lähtemättä koko reissuun, säästäisin sen sisäänpääsymaksun, mutta toisaalta, tuolla en ole koskaan käynyt, joten kameraa voi siellä ulkoiluttaa myös.

Neitokaisten tekisi mieli Haaparantaan CandyWorldiin. Ihan jees, mutta matkaa sinne on melkee 6 tuntia yhteen suuntaan, joten 12 tunnin ajomatka karkkien vuoksi tuntuu jotenkin hullulta. Tosin kiva paikkahan se on ja näkisi matkalla kauniita maisemia ja neidit kyllä ilmoitti, etteivät aio kyllästyä takapenkillä istumiseen. Tämä vielä mietintämyssyssä.

Toki kaikki riippuu myös siitä millainen sää on. Jos luvataan pelkkää vesisadetta, niin hyvinhän sitä voi päivän viettää autossa istuen. Jos on lämmintä ja aurinko paistaa, niin neidit luultavasti haluavat käydä uimassa ja muuta vastaavaa. Ja vintin vintage vaatteita voidaan tietty taas valokuvata. Nyt mulla olis sitten kaksi mallia. 🙂

Nörtillä on lomaa kolme viikkoa putkeen ja yhden viikon hää jätti myöhempään ajankohtaan. Keskenkasvuinen on meillä kaksi viikkoa ja sitten olisi viikko meidän yhteistä lomaa. Mä haaveilen muutaman päivän ”pakomatkasta” Tallinnaan, Pärnuun tai Riikaan, tuskin tulee toteutumaan, mutta aina haaveilla saa. Kun tuossa yks päivä oli puhetta lomista, niin totesin, että mulle olis parasta lomaa se, että olen paikassa, jossa mun ei tartte laittaa tikkua ristiin minkään vuoksi. Mä tykkään touhuta, laittaa ruokaa, tiskata, keittää kahvia, pyörittää huushollia, mutta se, että pääsee muiden passattavaksi olisi ihan mahtavaa. Ultimaalisen ihanaa olisi päästä taas Pariisiin tai pitkästä aikaa Lontooseen, mutta semmoiseen ylellisyyteen ei nyt rahatilanne veny 🙂 Eiköhän nuo kaupungit pysy paikoillaan sen verran, että kyllä niihin vielä kerkiää.

Ens viikolla mie lähen Tampereelle, ihan yksin! En ees muista koska oisin viimeksi pitkänmatkan bussilla kulkenut. Meen muutamaksi päiväksi kummitätini luokse ja sitten lauantaina on Siskopäivät Tampereella. Saas nähä mitä me ”Marketat” keksitään. Lankamaailmaan ostoksille ainakin…

Oikeestaan mitään muuta en tältä kesältä toivo kuin kuumaa ja kuivaa keliä. Saisi kivuttoman kesän. Joo, no toivon mä myös 2v kontrolliaikaa. Viime vuonna kontrollit siirtyi syksyyn, koska kuulemma ”rutiinikontrolleja” ei tehdä kesäisin. Oma lääkärini on sitä mieltä, että syöpäkontrollit ei ole rutiinikontrolleja. Lähete ultraa ja mammoa varten on lähtenyt viime kuun 13. päivä, mutta aikaa ei ole vielä kuulunut. Sais jo tulla. Eipä sillä, ei tässä ole mitään syytä epäillä mitään muutosta huonompaan suuntaan, ainakaan omalla näppituntumalla. Mutta hyvä se olis silti saada asioille varmuus ja jatkaa elämää taas iloisesti eteenpäin.

Aurinkoa,
Tanjanimmari

IMG_9274

Vastaa