Kevätmyllerys

Siinä sitten kävi niin, että yhden laatikon siirtäminen kellariin häkkikomeroon eskaloitui ensin vaatehuoneen perusteelliseksi siivoukseksi joka johti kellarin häkkikomeron siivoukseen. Nyt molempiin mahtuu kävelemään sisälle, eikä enää tarvitse kuikuilla ovelta, että missäköhän laatikossa sitä tai tätä sattuisi olemaan. Samalla tuli kannettua roskiin, kierrätykseen ja pienjäteasemalle paljon meille turhaa. Nörtti tajusi vihdoin (hallelujah!), että kaikkea ei todellakaan tarvitse säästää ja niillä vanhoilla MikroBitti-lehdillä ei ehkä enää tee yhtään mitään. Suostui jopa luopumaan kivikautisista disketeistään ( 🙂 ) Voi mitä aarteita häkkikomero pitikään sisällään!

Mä sain käsityöhuoneeseeni yhden lipaston lisää ja sen lipaston kunnostaminen on sitten tän kesän puuhia. Nyt odottelen lämpöisiä ilmoja, että pääsen hiomakoneen kanssa autotalliin riekkumaan ja saan maalattua lipaston sitten siellä, näin ei koko kämppä haise maalille. Suunnitelmissa on tehdä lipastosta samantyylinen kuin mitä nuo pari pientä lipastoa on. Löysin myös valokuvaukseen ostetun valtavan harmaan kankaan, sitä on varmaan öö..kymmenen metriä. Mitä silläkään tekee? Äiti sen keksi, pidetään matonkudetalkoot ja leikataan se kuteeksi ja sitten virkataan se matoksi! Mallinkin taisin jo löytää!

Tänään pääsin (lue: jouduin) vastatusten saumurin kanssa. Menin kotikotiin vanhan pöytäliinan kanssa ja tulin kotiin lierihattu päässä! Äiskä auttoi ompelemisessa, mutta laittoi mut testaamaan saumuria, ihan kiusallaan, siitä olen varma. Mä en oikeen tule toimeen noiden ompeluun käytettävien vekottimien kanssa, mutta kyllä se jotenkin sujui. Saumasin jokusen sauman ja tikkasin lieriä ompelukoneella. Työvoitto meikäläiselle! Nyt ei tää pisamanaama pala kesällä!

Pari viimeistä kuvaa on niistä langoista, joita olen tässä kevällä värjännyt. Sini/viher/valkoiset on värjätty ihan tavallisilla elintarvikeväreillä ja riemunkirjavat on Kool-Aideilla. Noista tulee juttua Neulovaan Ninjaan tässä lähipäivinä!

Tulevalla viikolla lähdetään tuulettumaan Tallinnaan, melko edullinen päiväreissu saatiin. Eihän maissa ole aikaa olla kuin nelisen tuntia, mutta kunhan mennään vaikka kahvit juomaan. Ensin ajattelin, että ostan kesän siiderit sieltä, mutta kun mietin millaisen määrän siideriä (24kpl) toisin tullessani, niin tulin siihen tulokseen, että tuossa on varmaan kolmen vuoden siiderit meikäläiselle! Joten ehkä pullo pari valkkaria tai kuplivaa ja sitten punkkupullo kun olen menossa kesäkuussa Tampereelle, niin vien viemisinä punkkua kummitädille. Jos löydän vironvillaa myyvän kaupan niin sitä sitten tuon sieltä tullessani, olkoot ostokseni sitten siinä. Kiva päästä joka tapauksessa hieman tuulettumaan!

2015-05-17 11.31.21

2015-05-17 14.18.34

2015-05-17 13.11.04

2015-05-17 13.12.43

Vastaa