Kilpikonnia

En mie ihan toimettomana ole istuskellut. Pari afrikankukkakilpikonnaa on tässä valmistunut. Tein kolme kilpikonnaa peräkkäin ja viimeisen kohdalla oli jo sellainen olo, että olishan niitä muitakin elukoita kuin kilpikonna, mutta kaipa se on sitten se sympaattisin otus.

Vihreä-vaaleanpunainen kilppari on nimeltään Kaapo ja hän muutti asumaan vanhempieni sängyn päälle. Äiti sen tilasi ja sunnuntaina vein Kaapon uuteen kotiinsa. Hyvin on kotiutunut. Kaapo on virkattu Novitan Nallesta.

Turkoosi-keltainen kilppari on tehty Keskenkasvuiselle, nimeä en tajunnut kysyä. Neiti esitti toiveen väreistä ja mä tein parhaani, että löysin sopivat langat. Hyvin kelpasi ja kilppari lähti Turkuun neidin mukana. Lankana tuossa kilpikonnassa on Dropsin Safran.

Seuraavaksi olisi sitten vuorossa kummitädilleni Leenalle kirahvi. Lankana Dropsin Safran ja toiveena kirjavat kukat, eiköhän tuo onnistu.

kilppi

atuin3

atuin2

2 kommenttia


 1. Aivan mahtavia 🙂 aloittelevalle afrikankukan vrkkaajalle ehkä vielä liian haastavia mutta ehkä joku pvä… Onko näihin saatavilla jossain ohjetta?

  Vastaa

  1. Kiitos kiitos. Noihin ja muihin elukoihin on saatavissa maksulliset ohjeet Heidi Bearsin Ravely-puodista ja voi olla, että Heidillä on Etsyssäkin puoti, en oo siitä ihan varma.

   Mä tein ensimmäisen afrikankukkani ja aloin samantien tekemään Fatty Lumpkin ponia, ohjeet ovat ihan uskomattoman selkeät, joten aloittelijakin pärjää vallan mainiosti! Ei muuta kuin kokeilemaan!

   Vastaa

Vastaa