Koko kesän projekti

Eipä siihen sitten mennytkään kuin koko kesä, mutta onpahan saatu edes yksi homma päätökseen. Maksassa majailee kiltti angiomyolipooma, jonka annetaan olla siellä ihan rauhassa ha aina silloin tällöin kurkataan ultralla miten se jakselee ja jos ei mitään ihmettä ole tapahtunut, niin jatketaan samaan malliin. Pääasia on, että ei ole syytä huoleen ja nyt se on varmaa. On kai tämäkin yksi tapa viettää kesää: magneettikuvaus, odotusta, ultraääni, odotusta, tietokonetomografia, odotusta, maksan biopsia, odotusta… Jokin muu tapa olis voinut ehkä olla hieman mukavampi. Mutta kuitenkin, kun nyt tämä prosessi on saatu päätökseen, niin varmaan tämä alati sairastaminenkin vähenee tässä blogissa ja jaksan vihdoin tarinoida muutakin. Kun tässä elämässä on huomattavasti enemmän muuta kuin sairastamista.

Tänään suon itselleni pienen hemmotteluhetken, huomenna on juhlapäivä, kun kummityttöni Neiti Kesäheinä saa virallisesti nimen ja sunnuntaina on ”vanhat naiset hunningolla” kun lähden kummitätini Leenan kanssa kohti Tukholmaa ja maanantaina mulla on treffit herra Mapplethorpen kanssa. Voisin todeta, että kohtalaisen kivaa tiedossa.

2 kommenttia


  1. Mahtavia uutisia! Ihanaa, että tuo juttu paljastui ihan kiltiksi tapaukseksi! Onhan tässä vielä vähän kesää jäljellä (vihaan sitä Mamban biisiä), josta voi nauttia. Hauskaa risteilyä ja terkut kaimalle!

    Vastaa

    1. Kyllähän tää kesä tässä vielä hetken jatkuu. Tosin nyt on pirun kolea ja kostea ilta… ei tykkää nivelet ei sitten yhtään! Terkut kerrotaan ja hauskaa pidetään!

      Vastaa

Vastaa