Komeempi kuin alkuperäinen?


Tuunaan, tuunaan, tuunaan… Nyt tuunaus vähenee, tai ainakin siirtyy asiakastöihin. No mutta, kuitenkin MonaLisa sai arvoisensa kehykset. Näyttää kovinkin arvokkaalta ja kultaiselta. Moni kakku päältä kaunis… Mutta sisältä jotain ihan muuta.

Pohjana on ihan kammottava marmorijäljitelmä kehys. Kehyksen päällä metrikaupalla rypistettyä silkkipaperia, joka on sellakoitu, maalattu akryylillä, mixtionöljytty ja laitettu lyöntimetalli päälle. Lyöntimetallin päälle pari kerrosta sellakkaa ja erittäin härön värinen patina.

Hiano tuli ja tuota rypistelyä tulee ainakin yhteen omaan juttuun tyllin kera.. Hulluksi tässä tulee, kun lähtee hommat lapasesta, mutta se on vaan niin hieno fiilis, kun saa jotain ihan älyvapaata aikaiseksi, joka on samalla hienoa! Hulluja juttuja kannattaa kokeilla.

Mä luulen, että mulla on jotenkin totaalinen väsymys menossa. Koulussa on kivaa, mutta vois olla kivempaakin. Yritän olla mahdollisimman zen- tilassa ja suodattaa tiettyjä juttuja pois. Yritän olla häiryyntymättä typeristä narinoista ja jaksan siivota myös muiden jälkiä ilman suunnatonta mutinaa. Jotenkin siihen on tottunut, että kotonakin korjaa toisen jälkiä, joten kaipa se tulee tuollakin luonnostaan. Ja on se ittelle kivempi, että on siistiä. Tänään tyhjentelin syyskusta asti jääkaapissa muhineita maitoja pois, enkä kuollut, halvaantunut enkä edes yökkinyt. Ehkä tää kokonaisvaltainen väsymys helpottaa sitä mukaan kun kevät lähenee ja valo lisääntyy ja toisaalta, kolme viikkoa ja sitten on viikon talviloma. Miten Ika meneekin niin nopeasti.

Sain kuulla mitä tulen tekemään seuraavaksi asiakastyönä. Mielenkiintoista tiedossa. Ei mikään helppo juttu, mutta mielenkiintoinen. Opettaja pyysy mua tekemään sen. Ilmeisesti osaan sitten jotain tehdä, kun tuollaiseen pyydettiin. Ehkä tulee tännekin kuvaa siitä, ainakin tuonne kehysblogin puolelle viimeistään.

Olen periaatteellisessa herkkulakossa. Tänään annoin itselleni luvan herkutella ja tekaisin muutaman kookospalleron. Voi miten hyviltä ne maistuivatkaan kahvin kanssa.

Juuri nyt tekee mieli ranskalaisia perunoita, valkosipulimajoneesilla ja isolla kasalla sipulihakkelusta. Oi se olis niin hyväääääääää!

– Posted using BlogPress from my iPad

Vastaa