Kun arvontalaulu raikaa…

Nörtti ja mie juhlitaan joulukuun 20. päivä 10 vuotis hääpäivää. Hirveetä vauhtia menee tää aika. Aikoinaan meidän vihittiin Porvoon maistraatissa ja sitten mentiin rakkaimpien kanssa Haikon kartanoon syömään. Samaisessa paikassa vietettiin sitten meidän hääyö. Huone oli yksi Kartanon ihanista huoneista Oli ihanaa. Yöllä oli satanut paljon lunta, joten maisema oli satumaisen kaunis.

Ollaan tässä suunniteltu, että olis niin kivaa mennä sitten joulukuussa Haikkoon, vaikka ihan kylpylän puolelle hotelliin ja nautiskella kylpylästä ja toisistamme. Pieni irtiotto olisi tervetullut. Huomasin sitten Facebookin uutisvirrassa, että GrooveFM:llä oli Haikko-aiheinen kilpailu menossa ja minähän sinne sitten tarinoimaan, että miksi meidän juuri pitäisi voittaa lahjakortti Haikkoon. Ikinä en mitään voita, enkä nytkään kuvitellut voittavani.

Sitten soi puhelin, ihan vieras numero. Sieltä soitteli Minni Groovelta ja onnitteli lahjakortin voitosta. Woop woop! Melkoisen mahtavata, etten sanoisi. Nyt ollaan tässä pähkätty, että mennäänkö sinne just hääpäivänä, joka on lauantai vai mentäiskö maanantaina 22.12 ja tultais aatonaattona kotiin. Tää joulu kun ollaan kahdestaan, niin eitartte kauheesti panostaa joulutouhuihin.

Kylpylä, hyvä ruoka ja maailman paras aviomies, mitä muuta sitä nainen tarvitsee.

128_2851

118_1874

haikko

6 kommenttia


 1. Tuli kyllä ihan oikeaan osoitteeseen tuo palkinto! Mahtavaa! Tuttuja kuvia. Onko siitä tosiaan 10 vuotta, kun ollaan häitä suunniteltu samalla palstalla!?

  Vastaa

  1. Eiks ookin ihan hullua, että siitä kaikesta suunnittelusta on tosiaan jo se kymmenen vuotta 🙂 Siitä Lahden alueen porukasta on jäänyt muutama ystäviksi ja olenpa yhden 2004 vuoden morsmaikun nuorimmaisen tytön kummitätikin 🙂

   Jokohan sitä saisi tänään päätettyä ja varattua tuon miniloman.

   Vastaa

 2. Hei mahtavaa, upeeta! Onnea voitosta – nauttikaa sitten kun sen aika on.

  Vastaa

  1. Kiitos 🙂 Ihan varmasti nautitaan. Mun kipuilevat nivelet odottavat kylpylän japanilaista 37° allasta. Ihan unelmaa istuskella lämpimässä vedessä ja vaan rentoutua.

   Vastaa

 3. Hei!
  Onnea voitosta! Haikossa emme ole käyneet, mutta matkailuvinkeistäsi otimme vaarin ja ajelimme Ranualle GuloGuloon. Kuinka sattuikaan, niin majoituimme Naali-talossa A-puolella 🙂

  Kiitoksia mukavasta blogista ja hauskaa syksyä!

  Vastaa

  1. Ihan mahtavaa kuulla, että blogistani oli iloa lomareissua suunnitellessa ja hauska sattuma, että asustelitte ”naapurissa” 🙂 Kirkkaita ja kuulaita syyspäiviä myös teille!

   Vastaa

Vastaa