Kun ei jaksa niin ei jaksa


Ois niin paljon päivitettävää. Koko viikon oon viettänyt sängyssä, en olen nenääni ovesta ulos laittanut sen jälkeen kun tulin kotiin. Aivan tolkuton flunssa, en muista koska olen viimeksi näin kaameessa kunnossa ollut… Ehkä silloin 2009, kun ehkä oli possunuha…

Voi olla, että tää on influenssa. Mietin, että otanko lenssupiikkiä enää ollenkaan, sillä jos piikin kanssa tulee näin kipeeksi, niin mitä väliä koko piikillä on. Paljon on tullut popsittua chiliä ja valkosipulia. Toivon harstaasti, että maanantaina olisin vihdoin koulussa. Sielläkään ei ole tullut käytyä hetkeen aikaan!

Pariisin reissulta kuvia on reilut 2000, paljon huttua, jokunen hyvä. Kunhan niitäkin jaksaisi katsella ja tuoda tänne ja käyttää hieman photarissa. Facebookiin mätin läjän käsittelemättömiä, kammotuksia. Yritin kyllä, mutta miltei 39 kuume pyyhki maskaamiset ja muut mielestä aika tehokkaasti.

Kammottavinta on se, että mulla on ihan hirveen huono omatunto siitä, että en jaksa nyt tehdä yhtään mitään, makaam vaan sängyssä. Ruokaa pitäisi laittaa ja kotia siivota, mutta kun torpassa on kaksi toipilasta, niin jomman kumman on jotain tehtävä… Keittiöön mennään sitten vaikka seinistä kiinni pitäen, kissat on ruokittava.

Kaipaan Pariisiin! En haluaisi edes museoihin, en oikeastaan monnekään. Haluaisin vaan siihen kaupunkiin. Istumaan kahvilaan, katselemaan ihmisiä, ilman kiirettä ja syömään hyvää ruokaa… Hyvää ranslalaista ruokaa! Sen lupaan, että kunhan uudelleen tuonne pääsen, en syö yhtään pizzaa! Menen bistroihin ja syön kunnon ranskalaista ruokaa ja vielä mä opettelen tekemään sen täydellisen ranskalaisen sipulikeiton, vaikka olisin ainoa tässä torpassa, joka sitä syö!

Ta-ta-for-now!

– Posted using BlogPress from my iPad

Vastaa