Kun kaappigootti konserttiin meni

Nörtin kanssa Paul Ankaa katsomassa. Ihan en istunut tähän kohderyhmään. Minä pitkässä mustassa nahkatakissa ja 90% yleisöstä oli sitten tyylikkäästi pukeutunutta iäkkäämpää väkeä. Meidän paikat oli ihan takana, mutta oikeasti vallan loistavat, lavalle näki täysin esteettä! Sieltä kun katseli permannolla olevaa väkeä voi todeta, että kuvaavin lause voisi olla: harmaat hiukset ja pakeneva hiusraja 🙂 Oli vallan teini olotila 🙂

Itse konsertista ei voi sanoa moitteen sanaa, tai joo, oikeestaan voi… eipä ole korvat soineet niin pahasti edes AC/DCn konsertin jälkeen. Jotenkin mä kuvittelin, että tuolla olis ollut sellainen seesteinen fiilis ja jätin korvatulpat kotiin. Epic fail! Mr. Anka otti yleisön varmoin ottein. Seikkaili yleisön seassa, tanssitti ja halaili, otti itsestään valokuvia ja jutteli kännykkään, jonka nappasi eräältä henkilöltä 🙂 Jotenkin kuvittelin, että perinteiseen tapaan suurimmat hitit jäisi loppupuolelle, mutta Dianalla lähti homma käyntiin ja se oli sitten hittiä hitin perään! Mulla oli kivaa. Nörtillä ei ihan niin kivaa, kun sillä kramppasi kintut, kiitos ei-niin-mukavien penkkien. Jos stadikan penkkeihin vertaa niin noi hakkaa ne kuus nolla, tosin se ei nyt paljoa vaadi!

Riipaisevan kaunis hetki koettiin, kun Mr. Anka lauloi This is It kappaleen, jonka on kirjoittanut yhdessä Michael Jacksonin kanssa. Itse asiassa laulu oli duetto Michaelin kanssa. Mie itkee tillitin siinä ja ajattelin, että Nelpan olis pitänyt olla mukana! Liput saatiin Nelpalta ja Nelppa on Michael Jackson fani. Kiitos muru, kiitos tuhannsti lipuista!!

Tää on Nelpalle <3

 

 

 

2 kommenttia


  1. Onpa taas ihan ****n hyviä kuvia, ihan lehtikuvaajatasoa, wow. En oo ANCA-fani, varsinkaan sen jälkeen, kun Ruotsin miljonääriäiti Anna Ankan touhuja seurasin telkkarista – raha pilaa miehen, naisen ja lapset. Toivottavasti laulu kulki.

    Vastaa

    1. Kiitos Päivi! En mäkään fani ole, mutta kun liput sai mukavalla oravannahkadiilillä (kuvaan kahta ihanaa prinsessaa niin saa Nelppa tytöistä kuvia ja mie sain tiketit :-)), niin toki mentiin. Mä en ole kyennyt tutustumaan noihin mijonääriäiteihin 🙂

      Vastaa

Vastaa