Kuumaa ja kivaa

Hupsistakeikkaa, millainen päivä. Aamusta Linnanmäelle Nörtin työpaikan perhepäivää viettämään. Nörtti ja Keskenkasvuinen riekkuivat siellä sun täällä ja mie hengailin milloin milläkin penkillä. Varjoa yritin parhaani mukaan etsiä.

Herkuteltiin itse kukin. Päätin, että tänään on syön epäterveellisesti päivä ja nautiskelin hodarin, kermavohvelin ja vielä myöhäisenä lounaana kunnon valkosipuliburgerin. Nyt voi sitten taas syödä terveellisemmin ja koittaa väistellä parhaansa mukaan lisättyjä sokereita.

Lintsin jälkeen mentiin Heurekaan. Body works näyttely oli vallan oiva, mutta mutta… Ihan hirveän ahdistuksen sain itselleni eri syöpäkasvaimista ja päätin jättää sen osaston väliin… Hetki meni nieleskellessä kurkussa ollutta palaa pois.

Ihastuin rottakorikseen. Mahtava urheilulaji!

Muutenhan Heurekassa oli kaikkea kivaa ja Keskenkasvuinenkon viihtyi. Tikkurilan maalitehtaan lämpömittari näytti mennessä 33c ja lähtiessä 31c. Tarkeni!

Kotona kellahdettiin Keskenkasvuisen kanssa sänkyyn ja katottiin Twilight. Itse en noista innostu yhtään, mutta Keskenkasvuinen tuntui tykkäävän, kuten kaikki pikkutytöt (ja vähän isommatkin 😉 )

Nyt on hullu väsy päällä, mutta mitä siitä, oli kiva päivä!


– Posted using BlogPress from my iPad

2 kommenttia


  1. Kivankuuloinen päivä! Ikävää, että jouduit Heurekassa nieleskelemään. Olisihan ollut hyvä unohtaa ikävät asiat kokonaan edes päiväksi. Tsemppisäteitä!

    Vastaa

    1. Nörtti totesi, että miusta huomas aika ajoin sen, että oli alavire päällä. Yritin kyllä tsempata, mutta tää on tätä vuoristorataa nyt.

      Vastaa

Vastaa