Kylymää

Eilen bongasin ekat lumet, on kylmää ja kurjaa. En edelleenkään tykkää syksystä.


Eilinen oli touhupäivä, kävin Megamyynnissä, kaupassa pari kertaa, kävin kotikotona, vähän siivosin ja sitten romahdin. Väsymys iski kuin metrin halko ja sama uupumus on jatkunut tänään. Vihanan tätä olotilaa, olen tättähäärä ja touhukas, että uupuminen on mulle myrkkyä. Nytkin olisi pyykkiä, tiskiä ja muuta, mutta en vaan jaksa.

Onneksi ensi viikko on lääkkeetön viikko, jolloin on odotettavissa hieman parempia päiviä. Hampaat irvessä ajattelen, että kaksi tippaa jäljellä kyllä niistä selvitään. Väsymykset kestetään, kunhan pahoinvoinnit pysyy poissa, kuten nyt on onneksi pysyneet.

Jos säteet menisi sitten helpommin. Tänään uupumuksen kanssa tulin siihen tulokseen, että vaikka on iso tukiverkko, niin tän kaiken kanssa on oikeasti aika yksin, itkustuttaa moinen. Välillä tunnen itseni läheisriippuvaiseksi, kun kaipaan syliä ja vierihoitoa. En kuulemma ole liian vaativainen, näin totesi Nörtti rakas. Hyvä niin. Yritän antaan Nörtillekin omaa aikaa, että saa tehdä muutakin kuin töitä ja vaimon marinoiden kuuntelemista.

Välillä pelkään, että paasaan koko ajan syövästä ja omasta olostani, kuulemma puhun siitä suhteellisen vähän. Kai se sitten on niin.

Väsynyt, mutta aika onnellinen kumminkin, kiittää ja kuittaa….

– Posted using BlogPress from my iPad

3 kommenttia


 1. Syksy on hirveä, talvi kamala… hurr… miten tästä taas selvitäänkään.

  Tukiverkko on ihana asia, mutta tottahan se on, että loppupeleissä tän kanssa ollaan issekseen… oman pään sisällä käy kamala kuhina.

  Jaksamista, voiton puolella olet jo sytoissa <3

  Vastaa

 2. Täällä ei vielä lunta ole näkynyt, mutta kylmää on joten ei siihen kauaa mene. En oikein muuta osaa kommentoida, mutta tarkoitus olikin vain ilmoittaa että olen täällä ja luen. Ihanaa viikonloppua!

  Vastaa

 3. Mulle sanoi yks henkilö niin että toipuminen on nyt sun ”työtä”,kun olin sytoista väsynyt ja turhautunut siihen etten jaksanut mitään.Kyllä ne hommat odottaa sitä parempaa päivää.Enää kaksi tippaa,tiedän että tuntuu välillä siltä että siinä on 2 liikaa,mutta kohta ne on ohi.Itse vasta nyt sädehoidot just alottaneena tajuaa että ne sytot on todellakin ohi,

  Vastaa

Vastaa