Lääkärissä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eilen kävin nefrologilla. Jännitti, ihan vaan siksi, että siellä oli mun vanha lääkäri tuuraamassa kesälomia. Tämä lääkäri on äärimmäisen pätevä ja tarkka ja toisinaan nuorempana ahdisti kaikki käskyt ja toteamukset. No, jännitys oli turha, sillä lääkäri oli mukavalla tuulella, ehkä se eläkkeellä olo tekee hyvää 🙂

Verenpainelääkkeitä vähennetään, josko sillä saataisiin nyt vihdoin paineita hieman kohoamaan. Verikokeissa ei ollut juurikaan moitteen sanaa. Krea on koholla, mutta kun missään ei mitään muuta mikä viittaisi vaikka wegen uusimiseen, pissa täysin puhdasta etc. niin tätä pidetään mulle normaalina tilana. Fosforit on edelleen hieman liian korkealla, joten ruokavaliota vaan tiukemmalle, tympeetä. Ja se mun ikuisuusongelma: hemoglobiini, on taas alle hyvän, tosin aika vähän, mutta on kuitenkin.

Mutta hyvää on se, että missään ei ole kuitenkaan mitään dramaattista, joten tässähän voi alkaa jopa nauttimaan kesästä ja lomasta!

Voikaas somasti!

Tanjanimmari

2 kommenttia


  1. Hienoa että lääkärireissu meni hyvin 🙂 Tosiaan nyt sitten vain nauttimaan Suomen suvesta ja eikös teillä pian ole se reissukin? Mä kävin poimimassa ison kimpun lupiineja sinkkiämpäriin ulos, ne on niin kauniita vaikka niitä rikkaruohoiks haukutaankin 🙂 Ihanaa juhannusta!

    Vastaa

    1. Juu reissu lähenee. Mäkin suunnittelin, että kunhan mökille asti ehditään koristelen pikkumökin kuistin lupiineilla ja muilla kukkasilla! Ihanaa juhannusta myös sinulle!

      Vastaa

Vastaa