Lähdetääs reissuun

Josko sitä sais nyt itsestään niin paljon irti, että alkaisi mättämään näitä kuvia tänne blogiin. Kerrotakoon ensin, että kaikki kännykkäräpsyt on mun ottamia ja kameralla kuvatut on Nörtin otoksia, lukuunottamatta Greyfriars Kirkyardin hautakuvia. Huomasin, että kyynärsauvat ja kamera ei ole oikein toimiva yhdistelmä, eikä sekään ollut kauhean fiksua, että joka kerta, kun kuvaa otin tyrkkäsin sauvat Nörtille. Joten päästin irti kamerasta ja annoin Nörtin kuvata. Olipahan muuten melkoisen omituista, kun itse ei katsellut koko reissua kameran etsimen läpi.

Ennen lentokenttähotelliin kirjatumista käytiin syömässä Jumbon Classic American Dinerissä. Vään harmitti, kun lemppariruokaa ei enää listoilta löytynyt, mutta sentään ihan ok burgeri. Vaikka tuo noiden pirtelö on periaatteessa aivan totaalisen kiellety multa, niin oli kuitenkin ihan pakko semmoinen jälkkäriksi nauttia. Se on siis niin syntisen hyvää!
OriginalPhoto-483969532.421347

OriginalPhoto-483970762.219862

OriginalPhoto-483970780.930993

Hotellihuone oli lähes identtinen neljän vuoden takaiseen verrattuna. Sen verran eroa oli, että tällä kertaa sohvalla ei nukkunut meidän Keskenkasvuinen. Itse hotelli on jo hieman elämää nähnyt, hieman väsähtänyt tunnelma noissa huoneissa. Omituiset taulujärjestelyt ihmetyttivät. Toisaalta lentokenttähotellissa on melkoinen vilske, joten ei ihme, jos huoneet kuluvat. Eihän tuolla oikeastaan käydä kuin nukkumassa. Yleiset tilat sen sijaan ovat varsin mallikkaat. Ihan kiva perushotelli matkustusta ajatellen.
Maisemat oli ihan hienot, tarkkasilmäisimmät voivat erottaa meidän punaisen ranskalaisen tuolla parkkipaikalla. Oltiin varattu lentokenttähotelli myös paluuyöksi, joten auto sai jäädä hotellin pihaan.

Illalla käytiin viemässä laukut bag droppiin joten aamulla ei tarvinnut kuin mennä aamupalalle ja kävellä turvatarkastukseen. Pakko myöntää, että tällä kertaa jänskätti turvatarkastus hieman, sillä en ollut aikaisemmin kyynärsauvojen kanssa matkustanut, eikä mulla ole ennen ollut pistettäviä lääkkeitä mukana. Kaikki sujui vallan hienosti, eikä kukaan kysellyt lääkärintodistusten perään, vaikka Finnairin asiakaspalvelija niin sanoi ja käski hommaamaan lääkärintodistuksen piikeistä.
OriginalPhoto-483974414.680948

OriginalPhoto-483974427.522423

OriginalPhoto-483975143.226169

IMG_0727

Lento sujui varsin leppoisasti neuloskellen. Nykyään ei reittilennoilla saa enää mitään sapuskaa ilmaiseksi, kahvia, teetä, mustikkamehua ja vettä tarjoiltiin, mutta kaikki muut piti maksaa. Eikä ne SkyBistron hinnat sieltä edukkaimmasta päästä olleet, joten tulin siihen tulokseen, että taidan pärjätä ilman. Ja jos totta puhutaan, niin eipä siellä listalla ollut yhtään sellaista annosta, joka olisi ollut mulle täysin sopiva. Sellainen hauska yksityiskohta lennolta; stuertti kuullosti aivan Ismo Alangolta, äänensävy ja murre olivan aivan samanlaiset 😀 Melkoisen rivakasti meidät Lontooseen lennätettiin reilusti alle kolmen tunnin!
OriginalPhoto-484023623.006700

IMG_0735

OriginalPhoto-484032227.170103

XOXO
Tanjanimmari

2 kommenttia


  1. Mukavaa lukea näitä sinun postauksiasi, vaikka enpä olisi sinulle toivonut mitään sairaalaseikkailua Brittilandiassa. Kiitos taannoin hirveästi vinkeistä, joita sain sinulta Pariisin Disneyland-reissuamme varten. Postauksesi oli tosi hyödyllinen. Hotelli Santa Fen vieressä olevan Esson antimia hyödynsimme muutama kuukausi sitten, kun reissussa olimme 😉 Voimia , iloa ja intoa sinulle postailuun edelleen !

    Vastaa

    1. Heippa! Kiva kuulla, että vinkeistä oli hyötyä ja vielä mukavampaa kuulla, että teillä oli kiva reissu Disneyland Pariisiin!

      Vastaa

Vastaa