Laivasin itseni Tukholmaan

Minä, merisairas ihminen olin toisen kerran laivalla kahden kuukauden sisällä. Jokseenkin ennenkuulumatonta. Matkaseura oli mitä parhainta eli toinen puolisko Matkeilevista Marketoista, siis kummitätini Leena. Marketat saivat alkunsa vuonna 2000 Prahassa, kun siellä Leenan kanssa seikkailtiin ja asuttiin hotelli Marketassa. Retkillä opas aina kutsui meitä Marketoiksi ja niinpä me nyt sitten ollaan Matkailevat Marketat. Päätettiin, että tästä laivareissusta tehdään joka kesäinen perinne!

Meri oli kohtalaisen kiltti, kevyttä maininkia, mitta ei mitään mahdotonta keikuttamista. Sunnuntailähtö oli mukavan rauhallinen ja maanantain paluumatka vielä rauhallisempi. Ei känniääliöitä örveltämässä missään, pubissakin kuuli jopa mitä toinen siinä samassa pöydässä jutteli. Pubin pianisti oli loistava, soitti Wild Worldin ja Wonderful Tonightin ihan samalla sävelellä… oli sangen hilpeää huomata kesken kaiken, että kaveri on vaihtanut biisiä.

Kuvista voinee päätellä, että pääpaino reissussa oli äärimmäisen hyvällä ruualla. Syötyä tuli hyvin ja sopivassa määrin. Kuohuvaa tuli nautittua ihan mukavasti ja yksi kuohuvista oli ihan ehtaa shampanjaa, himppunen ylellisyyttä ja olihan sitä kyllä aihetta malja nostaakin!

Maanantaina päiväkahvilla pelattiin bingoa, ei osunut numerot kohdilleen, mutta bingoa seuranneessa tietokilpailussa voitin rantakassin. 🙂

Hullultahan tämä kuullostaa, mutta voisin lähteä heti uudestaan!

 

 

Vastaa