Lämmin älä katoa!

Valitettavasti näyttää vaan siltä, että se katoaa ja juuri silloin kun sitä eniten tarvittaisiin eli tulevana viikonloppuna. On ylppäreitä, valmistujaisia ja muita juhlia ja olisi se semmoinen Lintsi-päivä. Ei ole kivaa hytistä kylmässä ja märässä. Eihän se tietenkään keskenkasvuisia haittaa, siellä juostaan ja riekutaan ihan innoissaan, mutta kun tää fossiili on ihan liian fossiili kaikkiin hetkutivetkutikieputijumputi-laitteisiin, niin saattaa vilu iskeä. Omat lempilaitteet Lintsillä taitavat olla Vohvelikioski ja Ben & Jerry jädekiska!

Katselen tämän viikon kalenterisivua ja oi voi, onpas tekemistä ja menemistä. Samoin ensi viikolle ja seuraavallekin, juhannusviikkokin on singahtelua sinne sun tänne. Kun vielä kroppa jaksaisi tulla mukana menossa. Selässä on se sama kipupiste, joka vaivasi alkuvuodesta. Tässä odottelen soittoa terkkarista, että josko sitä pääsisi lääkärille valittamaan ja josko siihen vaikka kortisonipiikin saisi. Helpotti viimeksikin useaksi kuukaudeksi.

Pitäisi varmaan viritellä käsityöharrastus näin kesän kunniaksi. Parvekkeella voisi istuskella ja vaikka tehdä ristipistoja… Olisiko Titanian aika valmistua vaiko Talvikuningattaren, Celtic Samplerkin odottaa… Tosin Velman peitto on se ykköskohde ja siitä ei paljoa puutu, reunasta pari kerrosta. Jos nyt vaikka ei olisi niin kuuma, niin voisi taas istuskella peiton alla…

Vastaa