Lomakamut

Olin vielä viikon mummolassa ja parin päivän ajan mulla oli siellä lomakamuina mitä suloisimpia hauveleita. Serkullani Niinalla on kolme jack russelia ja yksi suloinen sheltti. Vauhtia piisasi tuon porukan kanssa ja välillä oli kyllä tekemistä, että pysyi kameran kanssa koiruuksien perässä!

Wanda sanoo moikka! Wanda on ihanan luppana ja vaikuttaa semmoiselta mukavan rauhalliselta, mutta annas olla kun rouva saa mettästä vainun. Siinä näkyy vaan valkoinen piste pöpelikössä, kun hiirenpesät ja myyränkolot saa kyytiä!
IMG_9622

IMG_9618

IMG_9617

Jesse on porukan vanhin, mutta se ei menoa haittaa. Kunnon pallopoika, jaksaa kipittää pallon perässä vaikka koko päivän. Kiviä on myös oikeen mukava poimia maasta ja pyöritellä suussa!
IMG_9555

IMG_9509

IMG_9214

Jesse ja Yego. Yego on porukan vauva ja ainut sheltti. Söpö kuin mikä ja ihana mammanpoika! Oisin voinut pistää kassiin ja tuoda kotiin. Kova poika paimentamaan varsinkin Jesseä!
IMG_9434

IMG_9437

IMG_9115

IMG_9386

Zara, ihana diiva, joka tietää, että on kyllä mahdottoman speciaali tapaus! Sai juuri agility-valion arvon tai jokun vastaavan, tämmöinen kissaihminen ei näistä koira-asioista oikeen ymmärrä, mutta siis kunnon agilitykoira on Zarppa! Mahdoton kylkimyyryläinen, kun sohvalla istuskelin, niin siihen kylkeen Zara itsensä usein parkkeerasi!
IMG_9423

IMG_9414

IMG_9138

Vastaa