Löysässä hirressä hengailua

Olisin voinut siteerata edellistä postia. En jaksanut. Kahteen yöhön en ole nukkunut kunnolla. Tunnin välein tiirailen kelloa. Toissa yönä ei vaan nukuttanut, viime yönä vitutti ja veikkaan että tuleva yö menee kanssa aivan reisille!

Aloitin eilen työvoimapoliittisen kurssin. Oh yay! Ei siitä oikeastaan sen enempää ennen kuin 2.12 jälkeen, kun homma on ohi. Toki toivon pelastavaa puhelinsoittoa työpaikasta, jonka verukkeella voisin jättää koko kurssin kesken.

Tänän oli taas se mukava päivä, kun sain lähettää Kelalle ilmoituksen työttömyysajasta. Muuten homma meni vanhalla rutiinilla, mutta eilisen kohdalle piti sitten laittaa, että kurssilla ollaan ja hopsansaa, nyt en sitten tiedäkään koska rahaa tulee, kun tiedot on menneet muuttumaan. Meille kerrottiin eilen, että homma ei katkea, eikä mikään muutu, kaikki sujuu vanhaan malliin. Sujuiko? No ei! No, kyllä mulle kerrottiin myös se (jo silloin kun käskettiin tälle kurssille hakea), että 9€ verotonta koulutuspäivärahaa ei tule. Kappas vaan, kyllä se tulee. Eli vasen käsi ei tiedä mitä oikea tekee.

En mä nyt sitä rahaa oikeestaan oiskaan tarvinnut. Mitä nyt muutamat lääkkeet loppuu ihan just ja oishan se kiva nauttia muutakin lounasta kuin teetä!

Mut hei, mä lähden nyt kurssille! 🙂 Mitäs itte aattelit tehdä?

 

1 kommentti


  1. Minä aattelin torjua hiipivää päänsärkyä, syödä vähän evästä ja jatkaa sitten kirjeen kirjoitusta kaverille. 🙂

    Parempia öitä!

    Vastaa

Vastaa