Löytöjä kirppikseltä

Vaaranpaikkahan tuo työkokeilukirppis mulle on. Varsinkin kun ”sairastan” ruusukuppineuroosia eli rakastan kauniita kahvikuppeja ja syystä tai toisesta niitä tuolla riittää! Koska kaikki myytävä tavara on lahjoituksena saatua, ei hinnat todellakaan päätä huimaa. Nyt kun tuolla on pari viikkoa kierrellyt ja katsellut ja penkonut, niin aina on jotain pientä tarttunut mukaan. Joka päivä tulee lisää uusia, potentiaalisia aarteita!

Ensimmäinen ostos taisi olla tämä Arabian Heinikki-kulho. Pienen pieni särö reunassa, ei muuta ”vikaa”. Hinta sille oli 4€. Ei paha.
thumb_IMG_7918_1024

Tämäkin ovaali tarjoiluvati maksoi 4€ ja Arabiaa on sekin. Tälle en ole vielä nimeä löytänyt, että jos joku sen tietää olisi kiva, jos sen vaikka kommentissa kertoisit. Aavistuksen on kulunut tämä vati, mutta oikeen hyvin hommansa hoitaa kahvipöydässä.
thumb_IMG_7919_1024

Lasinen Pikku Myy-pallero, yhtään ei ole hajua, että mikä tuon pallon hinta on/on ollut, mutta 2€ minä siitä maksoin. Kissahuushollissa ei voi polttaa kynttilöitä muualla kuin seinätelineissä tai tällaisissa roikkuvissa, joten turvallinen käytössä. Tosin taidan poltella siellä vaan led-kynttilää.
thumb_IMG_7938_1024

Kammarin lasivitriinissä komeilee Victorian ja Danielin hääkrääsä lautanen ja kun tähän Kaarle Kustaan ja Silvian lautaseen törmäsin kirpparilla oli se ihan pakko-ostos. 70-luvun hengessä lautanen on muovia, luultavasti melamiinia. Telinettä ei tuolle lautaselle ollut, mutta kyllä se paikkansa vitriinistä löytää joka tapauksessa 🙂 1€ ostos oli tämä.
thumb_IMG_7939_1024

Keskenkasvuinen, tai pitäisikö jo hiljalleen alkaa käyttämään nimeä Teini, on kovin innostunut mangasta ja animesta. Kirpparin kirjahyllystä löytyi sitten 2,50€:ll kirja, josta neitokainen on ainakin WhatsApp-viestien ja -kuvien perusteella äärimmäisen innostunut.
thumb_IMG_7940_1024

Huivilaatikkoakin olen ehtinyt penkomaan ja törmäsin Burberryyn. Aitohan tuo tuskin on, mutta kivan kokoinen ja yksi lisä mun huivikokoelmaan, kun niillä tulee tuo kalju peitettyä. Euron maksoin tuosta. Aidosta voi vain haaveilla… 🙂
thumb_IMG_7949_1024

thumb_IMG_7950_1024

Siivotessa löysin pahvilaatikon hyllyn alta, avasin sen ja se oli täynnä sanomalehtimyttyjä. Ensimmäinen ajatus oli ”Taas yksi kahviastiasto!” Kahviastiastohan se oli, mutta ei ihan tusinatavaraa. On kahvikannu, sokerikko, kermakko ja kuusi pientä ja sievää kuppia. 8€ mä tuosta maksoin on se vaan niin ihana! Ystäväni on jo ilmoittanut, että tulee ”koeajamaan” astiaston lokakuussa Tanjan-päivänä! Jee, saadaan myös talouden pannumyssy käyttöön!
thumb_IMG_7893_1024

Alkuhuuman jälkeen ei ole juurikaan tullut mitään ostettua. Lahjoituksia kun tulee ”ovista ja ikkunoista”, niin toisinaan on suorastaan tavaraähky!

Rakkautta,
Tanjanimmari

Vastaa