Lyyli


Se oli Lyylin päivä, kun sain soiton ja tänään sain hieman lisävalaistusta. Joten saanko esitellä: Lyyli (tähän joku sana, jota en muista) Karsinooma, 1.3cm kokonen tasapintainen tuumori.

Lyyli vaikuttaisi olevan sellainen suhteellisen kiltti ja rauhallinen tyyppi, joka ei hirmuisesti hötkyile, mutta asia varmistellaan leikkauksella. Sen verran pieni Lyyli on, että kohtalaisen kovakourainen tohtori ei sitä oikein kunnolla meinannut löytää.

Lyylille annettiin tänään häätömääräys. Häätö tulee tapahtumaan 2-3 viikon sisällä ja sain valita, että häädetäänkä pelkästään Lyyli vai koko tissi, niin päätin, että jos Lyyli ei ole leviämään lähtenyt, niin otetaan tuumori ja tarpeeksi tervettä kudosta pois ja säästetään tissi. Mutta jos leikkurissa löytyy yllätyksiä, niin antaa mennä kaikki.

Leikkauksen jälkeen jos kaikki menee niin kuin nyt vaikuttaisi (mutta syövän kanssa mikään ei ole varmaa) niin saatan pärjätä pelkällä sädehoidolla. Mutta sen näkee sitten suunnilleen parin kuukauden päästä.

Nyt sitten odotellaan leikkausta ja voin sanoa, että tosi hyvillä mielin. Elämä alkoi tuntumaan vallan mukavalta ja enää ei ole itku herkässä, vaan tänään on hymyilty niin, että poskiin sattuu.

Onnellinen syöpäläinen.

– Posted using BlogPress from my iPad

Vastaa