Maailmanlopun Meininki


Kun nyt tänään se sitten tulee, se vuosia odotettu maailmanloppu (TAAS!!), niin ajattelin aloittaa aamuni oikein kunnon kahvilla! Harvinaisen hyvää tuo eilen ostamani Nordquistin Selection Colombia Mancali. Ihanan tummaa ja täyteläistä, kalpenee obamakin tän rinnalla! Eihän tuo nyt mitään Juhlamokan hintaista ole, mutta ei onneksi makuistakaan. Tästähän jopa nauttii ja on aika varteenotettava kilpailija aamuespressolleni.


Muutama hönö kissakuva taas kerran. Noitahan riittää. Viuhti rakastui pahvilaatikkoon, joka oli kuin tehty nukkumiseen, juuri sopivan kokoinen ison kisun siihen käpertyä. Miskaa kiinnostaa kamera yleensä sen verran, että puhelimen kamera tarkentaa aina jonnekin muualle kuin kissaan 🙂


Taika saapui meille. Olen ollut ilmeisen kiltti. Nyt pitäisi vaan saada pullalautaset noihin ja olisihan pari espressokuppiakin ihan kiva juttu. Tosin kun tuo on sesonkiväri, niin haaveeksi taitaa jäädä. Toisaalta noita voisi olla poistossa vuoden vaihteen jälkeen vaikka Renkomäessä. Pitääkin käydä kurkkaamassa, jos vaikka synttärilahjaksi…


Meillä on tuo vierashuone muutoksen kourissa ja tekaisin sinne kolme kangastaulua. 30x30cm kiilakehyksiin pinnoitin Ikeasta ostetun kankaan. Tuosta kankaasta ajattelin vielä verhot ompeluttaa samaiseen huoneeseen. Tai oikeastaan sinne tulee rullis ja kappa, pitkät verhot ei oikeen toimi tulevan järjestyksen kanssa.


Jos nyt jostain kumman syystä käy niin ettei se maailmanloppu tulekaan (eihän niin voi käydä, EIHÄN?!?) niin suunnitelmissa on leipoa tänään ja huomenna. Pitää vaan muistaa tsekata, notta kumpaa sorttia vehnäjauhot on, niin osaa varautua. Jos sitä tänään Muumi-pipareita leipoisi ja huomenna opettaisi äiteelle macaronsien tekemistä. Muuten aion käyttää tämän päivä neuloskeluun ja lepposteluun! Nörtti saa hoidella kauppa-asiat, mie en enää enen joulua kylille mene!

Vastaa