MäDonnat tapaaminen

image

Eilen illalla olin Mäntsälässä Donnat-kahvikerhon ensimmäisessä kokoontumisessa. Donnat ovat rintasyöpään sairastuneita naisia ja kahvikerhon tarkoitus on toimia paikkana, jossa nautitaan kahvia ja saadaan vertaistukea. Kahvia ja empatiaa.

Oli aika jännittävää odotella parkkipaikalla, että koska homman kokoonkutsujat saapuvat paikalle. Ennestään tunsin kunnolla vain lukioaikaikaisen ystäväni Maisan ja blogimaailmasta on tutuksi tullut Tanja. Halausten kera tervehdittiin ja mentiin Kellariravintola Kulmikseen odottelemaa tuleeko paikalle muita.

Ja tulihan heitä, meitä oli paikalla ensimmäisessä kokoontumisessa peräti seitsemän. Toisaalta tylsää, että meitä on niin paljon, mutta toisaalta se on taas hyvä, että meitä on monta, niin saadaan hyvä porukka kasaan ja hyvää keskustelua. Ja sitähän riitti ja naurua myös. Kahvi oli juotavaa ja pullat ja mokkapalat syötäviä.

Oli muuten jännä huomata, että kaikki muut porukasta olivat hormonipositiivisia ja mä yksinäni olen sitten se nelli-negatiivi. Mutta samassa veneessä ollaan, vaikka en voikaan ottaa osaa kuumat aallot keskustuun, muuta juttua kyllä piisaa.

Koska me kokoonnutaan Mätsälässä on luonnollista, että meidän porukka on nimeltään MäDonnat 🙂 Seuraavan kerran kokoonnutaan 17.1.2014 klo 18, kellariravintola Kulmis, Keskuskatu 11A, Mäntsälä. Sinne ovat tervetulleita kaikki lähiseutujen rintasyöpää sairastavat tai sairastaneet. More the merrier.

image

Vastaa