Matkatärkeitä

Ranskalainen puhelinkortti ja Paris Visite matkustuskortit. Alkaa olla valmista. Kuukauden päästä sitä ihastellaan ja ihmetellään Disneylandia. Onneksi kalenterissa on aika täyttä juhannukseen asti, niin ei ehdi huomata kuinka pitkä aika se voikaan olla, kun jotain oikein odottaa! Sandaaleja on käytetty ahkeraan ja huomattu ne kohdat, joihin mahdollisesti rakko tulee jos on tullakseen. Näin sitä ehkä kykenee hieman ennakoimaan ja teippailemaan kriittisiä paikkoja!

Vielä kun päähinepulman saisin ratkaistua, niin sitten olisi oikeastaan kaikki kunnossa. Mulla pitää olla jotain päässä aina auringossa, mutta intohimoisena valokuvaajana en voi ajatellakaan hattua päähäni, kun siinä sitten lieri on aina tiellä kun kuvata pitäisi. Huivi sen olla pitää, mutta kun mun huivivarannot on aika tummia ja nyt olisi hakusessa kaunis vaalean värinen (tai mikä tahansa muu kuin musta) huivi. Eipä noita oikeen meinaa löytyä, kun en muumi tai hello kittyä nyt hyväksy. Ei kai se sitten muu auta kuin suunnata Marimekkoon ja katsoa mitä sieltä löytyy. Mä kun oon vähän kranttu! Ja bandanat on ihan hirveitä!


(Miska innostui lukemaan Pariisin metrokarttaa ja tutkailemaan etukuponkeja. En ole vielä hennonnut kertoa, että ei taida tällä kertaa päästä reissuun mukaan!)

Vastaa