Matkavalmisteluja

Britannian reissu lähenee ja matkavalmisteluja tehdään ja päiväohjelmia suunnitellaan. Mä olen sen sortin ihminen, että mahdollisimman paljon pitää olla suunniteltu ja tietyt asiat pitää olla hankittuna ennen kuin matkalle lähdetään. Railcard on hommattu, joten junamatkoista saadaan alennusta, metrokortit on tilauksessa, retket pitää varata ja London Passit hankkia. On sitten kaikki valmiina, ei tartte jonotella tai etsiä lipunmyyntejä vaan pääsee heti lomailemaan, kun lentokentältä pois pääsee.

Viikonloppuna suoritettiin parit investoinnit. Matkalaukku vaaka sekä matkakokoisia puteleita shampoita ja muita varten. Olivat Clas Ohlsonilla mukavassa tarjouksessa, niin ostettiin kun noita tarttee joka tapauksessa. Pullot ovat metallisia, ei tartte pelätä, että menisivät rikki. Paketissa oli mukana myös englannin kielisiä etikettejä pulloihin liimattaviksi. Samalla reissulla ostettiin myös UK/EU adapteri pistorasiaan, vanha on kadonnut ties minne. Pysyy luurit ja muut latingissa!

IMG_9634

IMG_9632

Näitä matkapäivityksiä tulee varmaan lisääntyvissä määrin, mitä lähemmäs matka tulee 🙂

XOXO
Tanjanimmari

6 kommenttia


 1. Moikka! Alunperin löysin blogisi, kun etsin kokemuksia Santaparkista. Kiitos siitä postauksesta, antoi tosi paljon vinkkejä. Meidän perhe tykkäs kyseisestä paikasta tosi paljon 🙂 Nyt ollaan suunnittelemassa mahdollisimman halvan budjetin reissua Pariisin Disneylandiin ja kas, sullahan on kokemusta Santa Fe-hotellista siellä 🙂 Luin jostain, että kyseisen hotellin lähellä ois joku Esso tms, josta vois ostaa eväitä ja pientä purtavaa. Näitkö semmosta paikkaa? Disneyn alue ilmeisen kallis.
  Iloa sulle matkasuunnitteluun ja voimia! Blogiasi on kiva lukea 🙂

  Vastaa

  1. Heipparallaa! Kiva kuulla, että mun höpinöistä täällä on ollut hyötyä. 🙂

   Kyllä siinä taisi joku huoltoasema olla melko lähellä Santa Fe:tä, ihan tarkkaan en muista mikä se oli. Sieltä varmasti saa edukkaasti pikkupurtavaa ja juotavaa. Puistossa on todellakin puiston hinnat ja varsinkin vesi maksaa melkoisesti. Toki jos uskaltautuu vettä hanasta juomaan, niin pulloja voi täyttää puistossa. Meillä oli mukana myslipatukoita ja niitä popsittiin pikkunälkään ja sitten käytiin syömässä buffa-ravintolassa ja me oltiin varattu se Prinsessalounas yhdeksi päiväksi. Ennen varsinaista puistoa on Disney Village ja siellä on monen tasoisia ja hintaisia ruokapaikkoja, sekin kannattaa katsastaa.

   Vastaa

 2. Muistatko, missä ravintolassa se prinsessalounas oli tarjolla. Hotellissa varmaan kyllä tietävät, miten se varataan. Pitikö sille lounaalle jotenkin pukeutua?

  Vastaa

  1. Meillä oli varattuna prinsessalounas ja aamupala Disney-hahmojen kanssa.
   Tuolta linkistä saa niistä lisätietoa. Kannattaa varata hyvissä ajoin etukäteen, jos vaan mahdollista, sillä täyttyvät nopeasti. Me ei päästy siihen kattaukseen, jota suunniteltiin, vaan homma siirtyi seuraavaan päivään. Mitään pukukoodia ei tuolle lounaalle ole, mutta aika monella pikkutytöllä oli prinsessamekko päällä. Meidän neiti osti mekon ja kruunun ja oli kovin otettu, kun Tuhkimo kehui, että hänellä on aivan samanlainen mekko, mutta Nekun päällä se on paljon kauniimpi ja Prinssi kehui kruunua. Oli neiti yhtä hymyä ja mä kyynelehdin kameran takana 🙂 Muistoja niin lapsille kuin vanhemmille.

   Vastaa

   1. Hyviä vinkkejä taas, kiitos niistä. Pitikö sille Disney-hahmoaamiaisellekin erikseen varata paikka, vaikka yöpyy Disneyn hotellissa? En ole vielä saanut aikaiseksi lukea englanninkielisiä sivuja aiheesta ? Toivon, ettei ihan järjettömiä jonoja siellä olisi.
    Miten teidän omat matkavalmistelut sujuvat?

    Vastaa

    1. Se meidän Breakfast with Mickey and friends oli Café Mickey-ravintolassa, ei hotellissa. Me ei siis käyty ollenkaan oman hotellin aamupalalla. Ilmeisesti sielläkin vierailee noita hahmoja, mutta miten usein, sitä en tiedä. Noissa ”maksetuissa” tapaamisissa on se hyvä puoli, että silloin jokainen hahmo viettää aikaa jokaisessa pöydässä, jolloin saa rauhassa ottaa valokuvia ja halailla ilman, että tätytyy kilpailla hahmon huomiosta. Meillä kävi hauskasti, kun mentiin aamulla Santa Fe’n respaan kirjautumaan, niin se oli aivan turvoksissa porukkaa, kun kaikki tulee tietty aamusta sinne. Nörtti jonotti ja Keskenkasvuinen ja minä vahdittiin matkalaukkuja ja kuinka ollakkaan Mikki tuli siihen hengailemaan ja viihdyttämään lapsia!

     Meillä sujuu matkavalmistelut ihan mukavasti. Vielä yksi junamatka pitää varata, kunhan saavat vaan aikataulut tarpeeksi pitkälle, niin pääsee senkin tekemään.

     Vastaa

Vastaa