Miska

Kissoista toivottiin lisää juttuja. No, niitähän kyllä riittää. Viiden kissan kanssa ei aika käy pitkäksi. Ensimmäiseksi ajattelin, että onhan se nyt kohteliasta esitellä meidän karvakamut yksitellen.

Saanko esitellä, Miska. Tikrun velipoika, kyllä ihan samasta pentueesta ovat. Tunnetaan myös nimillä Pumpulipallero, Pölyhuiska ja Miska the Fluffy. Näyttää isommalta kuin oikeasti on, sillä karvaa riittää, pisimmillään hännän karvat ovat reilun 10cm pitkiä!

Miska on porukan pomo, ainakin kuvittelee niin. Tasaisin väliajoin pistää muut ruotuun. Jos meillä tulee kiireellistä asiaa eläinlääkärille, niin yleensä se on Miska, kun sinne viedään. Milloin onnistuu repimään kyntensä irti (vaikka niitä leikataan säännöllisesti ja raapimispuukin on olemassa) ja milloin onnistuu puremaan kulmahampaan kielestään läpi.

Miska muutti meille Tikrun kanssa noin kaksi vuotiaana, vuonna 2006. Marraskuussa vietetään sitten veljesten 10 vuotis synttäreitä. Miska on hienohelma, jos laatikossa on jotain Miskan mielestä väärässä paikassa, niin sitten sinne ei voi tehdä mitään vaan pitää huutaa niin kauan, että joku palveluskunnan edustaja tulee siivoamaan laatikon. Jos näin ei tapahdu, löytyy haiseva vastalause Nörtin huoneen oven edestä 🙂 Melko hyvin olen oppinut tunnistamaan, milloin on syytä syöksyä siivoushoimmiin.

Miska on halipulakroonikko ja sen kuulee myös. Jos ihmisillä on mukamas jotain tärkeämpää tekemistä kuin hänen halittelu alkaa ihan hillitön ovien raapiminen ja huuto ja se loppuu vasta, kun otat kissan syliin. Miska leipoo ja puskee. Toisinaan sitä miettii, että onko nenä murtunut ja silmä mustana, kun tyyppi ottaa vauhtia ja puskee suoraan otsalohkoon tai nenään!

Miska on onnistunut käännyttämään muutaman vannoutuneen koiraihmisen kissaihmisiksi ja noilla vihreillä silmillään se on hurmannut ihan jokaisen!

mis

mis2

mis1

mis3

Vastaa