Mökillä taas!

Alunperin oli ajatuksena, että oltaisiin oltu viikko kotosalla ja sitten viety Keskenkasvuinen Karttulaan mökille Kuopion mummun ja ukin luokse ja jatkettu siitä sitten Nörtin kanssa kahdestaa meidän suvun mökille. No, Keskenkasvuinen oli kovin innokas lähtemään mökille meidän kanssa ja niinpä me sitten suunnattiin taas kohti Keski-Suomea.

Ensin hoidettiin sovitut tapaamiset, totta kai! Kummityttöni V, (Keskimmäinen V Vilma, Venla, Velma kummityttötriosta) tuli meille viettämään iltapäivää, äitinsä kyläillessä kummitätinsä luona. Tuttavallisesti neidit kulkee meillä nimillä Tikku ja Nekku 🙂 Neidit herkuttelivat, sitä varten Keskenkasvuinen oli säästänyt karkkia ja katselivat jonkun Harry Potterin ja höpöttivät ja kikattivat. Just niin kuin tuon ikäisten kuuluukin.
thumb_IMG_6217_1024

Kun Neiti V lähti kotiin, pakattiin me kimpsut ja kampsut autoon ja lähdettiin kohti möksää. Tosin ensin piti poiketa Tigerissä Lahdessa tekemässä aina niin kovin tärkeitä hankintoja ja haukattiin pienet eväät ennen reissua. Oli ollut sen verran kiirus päivä, ettei ollut juuri edes ehtinyt ajatella syömistä ja nälkä oli mahdoton. Edessä oli kuitenkin vielä melkeen neljän tunnin automatka.

thumb_IMG_6219_1024

thumb_IMG_6220_1024

Matkan toinen pysähdys suoritettiin melko perinteisesti Hirvaskankaan ABCllä. Keskenkasvuinen on ihan totaalisen ihastunut Ben&Jerry’s Cinnamon Bun jäätelöön. No onhan se aivan tolkun hyvää, vaikka en sitä saisi syödä. Oon äärettömän onnellinen, ettei mun lempparimakua Cherry Garciaa saa mistään lähikaupassa, sitä en pystyisi vastustamaan!
thumb_IMG_6222_1024

Mökille saavuttiin iltasella. Mikä rauha ja hiljaisuus… Mitä nyt muutaman kymmenen itikan ininä ympärillä heti kun auton oven aukaisi! Tällä kertaa pääsin nukkumaan buduaariin, sillä Keskenkasvuinen ei halunnut siellä yksin nukkua. Halusi nukkua vanhan tuvan keittiössä, kuten viime vuonna, Nörtti nukkui kammarissa ja mie tosiaan buduaarissa. Tai nukuin mitä nukuin, väritin värityskirjaa aamuyön pikkutunneille saakka. Kuka sitä nyt kesällä nukkuu…?

thumb_IMG_6225_1024

thumb_IMG_6228_1024

thumb_IMG_6230_1024

2 kommenttia


  1. Näitä kesäjuttuja on niin kiva lukea! Ihan toisenlainen kesä kuin se, josta ei just nyt puhuta ääneen. Seuraavia Nekku&Tikku-tärskyjä täytyy jo tuumata! Joululomalla? loppuu täällä vasta 6.1.2016.

    Vastaa

    1. Nekku lienee seuraavan kerran meillä sitten jouluna ja todennäköisesti pääsiäisenä.

      Vastaa

Vastaa