Mökkielämää George III seurassa

OriginalPhoto-488825715.688881

Keskenkasvuinen sai vihdoin S-serkun kaverikseen ja pienen alkuhiljaisuuden jälkeen alkoi ladyillä juttu luistamaan. Ennen mökkireissua tehtiin pikainen piipahdus Helsinkiin, mutta siitä lisää omassa postauksessa. Mökillä oli tarkoitus viettää leppoisaa aikaa ja käydä Tuurissa ostoksilla sekä viedä neitokaiset riekkumaan PowerParkiin. No, Tuurissa käytiin ja kaikenlaista neidit löytivät, mutta se PowerPark jäi sitten käymättä. Säätila lupasi sille päivälle melkoisen reippaita ukkosia, joten ei otettu riskiä, että rannekerahat menisivät hukkaan. Ehkä hieman oltiin naamat nutturalla, mutta hei, ei noi teinit siihen kuole, jos joutuvat silloin tällöin huomaamaan, että aina ei kaikki menekään oman mielen mukaan.

OriginalPhoto-488826889.407575

Neideillä on ikäeroa suunnilleen 6kk S on synytynyt kesäkuussa ja Keskenkasvuinen seuraavan vuoden tammikuussa. Kuitenkin neidit ovat kuin yö ja päivä. Toinen on niin teini ja toinen vielä melkoisen lapsi. 14v kertoo, ettei yksinkertaisesti voi mennä julkisille paikoille, ellei ole meikannut ja jokainen vaatemerkki pitää näkyä ja asioita tehdään siksi, kun kaikki muutkin tekee. 13v ei vähempää voisi välittää, mitä vaatemerkkejä käyttää ja millaista musiikkia muut kuuntelee, kuulemma kukaan luokallansa ei kuuntele samoja bändejä mitä hän. Meikkeihin ei Keskenkasvuisella ole mitään kiinnostusta, paitsi kynsilakkoihin.

Eniten mua järkytti se, että kun oli puhetta, että tylsän paikan tullen voivat katsella Netflixiä, niin 14v kertoi katsovansa Orange Is The New Blackia. Anteeksi, mitä?! Kuulemma, kaikki hänen luokallaan katsovat sitä. Pidin pienen puheen aiheesta, miksi kyseinen sarja ei todellakaan ole lasten ohjelma. Kyllä, 14v on vielä lapsi. Kuka oikeasti antaa lapsen katsoa tuota sarjaa!? Jos vanhempi on sitä mieltä, että huumeet, raiskaukset, pahoinpitelyt, seksi, tappaminen etc. on lapsille sopivaa katseltavaa, niin voihan sitä etsiä aidoissa tilainteissa kuvattuja videoita, mitä noita turhaan viihteellistämään. Edelleen pistää vihaksi tämmöinen. Ei niihin sarjoihin ihan huvikseen niitä ikärajoja laitella! Ilmoitin, että meidän vastuulla kun neidit ovat, niin yhtään OINTB-jaksoa ei kumpikaan katso ja jos yhtään vaikuttaa siltä, että sellaista on tehty, niin puhelimet on takavarikossa samantien.

OriginalPhoto-488835060.437823

Muutenkin Natsimutsi Näätänen traumatisoi lapsosia ihan urakalla. Toinen kulki luuri liimattuna käteen, eikä toinenkaan sitä ihan täysin unohtanut makuuhuoneen hyllylle. Kielsin mm se, että kaupassa kuljetaan luuri kourassa, ihan vaan siksi, että se kuuluu olla kourassa ja käsilaukku kyynärtaipeessa. Kauppaan lähdettiin ihan ilman puhelimia! Oi ja voi, joutuivat neidit istumaan takapenkillä tunnin ilman luurien räpläämistä! Kun tultiin ostosreissulta mökille, oli luurit taas liimattuna käsissä. Jonkin aikaa sitä touhua seurasin ja kun huomasin, että neideillä ei ollut asiaa kuin puhelimien välityksellä, päätettiin Nörtin kanssa, että nyt pelataan korttia vaikka väkisin ja samalla ihan jutellaan livenä. Ollaan me kamalia.

Myönnän, että itsekin tulee käytettyä tablettia ja puhelinta aivan liikaa, mutta jos meillä on vieraita kylässä tai jos olen vaikka kahvilla ystävän kanssa jossain kaupungilla, keskityn siihen mitä tapahtuu oikeassa maailmassa, enkä virtuaalimaailmaan. Muksujen olis ihan hyvä oppia tuo myös, mutta valitettavasti nuo äly(ttömyys)laitteet ovat ehdollistaneet meidät ihmiset siihen, että heti kun kilahtaa, niin kipaistaan katsomaan kuka, missä, miksi. Ei hyvä!

OriginalPhoto-488840530.869294

Neidit olivat pohtineet, josko menisivät vintille nukkumaan. Viime vuonna oli sama pohdinta, mutta eivät uskaltaneet edes illalla vinttiin kiivetä. No, kun tulivat kysymään, että saavatko mennä vintille, niin totesin, että ei muuta kuin petivaatteet kainaloon ja sänkyä petaamaan. Olin ihan varma, että kömpivät sieltä alas buduaariin melko pian. Mitä vielä, nukkuivat siellä kaikki yön hyvin tyytyväisinä. Mä en nukkuis.
OriginalPhoto-488844070.062681

OriginalPhoto-488875054.083881

OriginalPhoto-488907524.112926

OriginalPhoto-488916578.475413

Uimassa kävivät ja tietty piti mennä Kuukkeliin paistamaan makkaraa. Me oltiin ostettu valmiit tuoresalaatit PowerPark eväiksi, mutta kun ei sitten sinne puistoon mentykään, niin otettiin salaatit Kuukkeliin. Mä mutustelin hyvällä ruokahalulla feta-salaattia, kunnes söin viimeisen tomaatin. Mietin, että sepäs maistuikin varsin omituiselta, oli jotenkin löllö ja ehkä vähän käyneen makuinen. No, salaatissa oli vielä paljon päiväystä jäljellä, joten se ei voinut olla huonossa hapessa. Keskenkasvuinen söi loput mun salaatista.

Ei mennyt kauaa, kun mulle iski ihan järkyn huono olo, vatsaa väänsi ja olo oli aivan kamala. Taisi sittenkin olla hieman huono se tomaatti, tai sitten kyseessä oli noro, vaikka olen ihan hulluna pessyt käsiäni aina kuin mahdollista. On muuten melko extremeä harrastaa täystyhjennystä paikassa, jossa on ulkovessa ja juokseva vesi vain toisessa talossa. Oli mikä oli George III (kolmas noro/ruokamyrkytys tälle kesää) oli vain mun riesana, ei kenekään muun, joten tästä voisi päätellä, että se oli se huono tomaatti siinä salaatissa… Kuume huiteli parhaimmillaan 38,7Cssä, horkka oli melkoinen.

Istuin saunamökissä ja örisin pää ämpärissä. Nörtti siinä vieressä alkoi sitten pohtimaan, että mitenkäs meidän Tallinnan reissu. Minä ihmettelemään, että mikä Tallinnan reissu? Mehän peruttiin se meidän reissu jo aikoja sitten. Oli mennyt tuo ukkoseni varaamaan koko reissun uudelleen, tosin hotelli oli eri. Olin varsin hämmentynyt, onnellinen ja voipunut.

Seuraavana aamuna Nörtti lähti viemään tyttöjä Kuopioon, Keskenkasvuinen jäi mummolaan ja S jatkoi Kuopiosta bussilla Joensuuhun, josta hänet sitten noudettiin oman perheensä luokse. Mä jäin toipumaan mökille ja odottelemaan kummejani sinne seuraksi. Toivat tullessaan selviytymispaketin: sipsuja, lakua ja spriteä. Onneksi tällä kertaa selvisin melkoisen vähällä.

OriginalPhoto-488996540.707034

OriginalPhoto-488996744.878022

Perjantain toivuin, lauantaina tultiin kotiin ja tyhjennettiin edellinen reissu laukuista pois ja pakattiin uusi reissu matkalaukkuun ja sunnuntaina otettiin suunnaksi etelänaapuri.

XOXO
Tanjanimmari

Vastaa