Myrskyä ja kirvelyä

image
Oskari-myrsky kävi kylässsä. Lunta ei tullut, mutta tuuli ulvoi ihan kiitettävästi. Kaapeli-tv meni pimeäksi ja kohta sen jälkeen meni sähköt. Hassua, että tien toisella puolen oli sähköt, mutta tässä keskustan puolella ei. Sitä sitten vietettiin iltaa romanttisesti kynttilöiden ja iPadien loisteessa. Sähkökatko ei kestänyt kuin nelisenkymmentä minuuttia, joten vähällä selvittiin.

image

Tänään olisi sädehoito numero neljä. Vaikka tuo on helppoa hommaa verrattuna tippoihin, niin alkaa jo kammottamaan, että millaista tää on sitten loppuvaiheessa. Perjantai-iltana meinaan huomasin, että kainalo on kipeä. Kun kättä lepuutti silleen normaalisti, sattui. Se on myös kosketusarka. Välillä tuntui sellaista repivää ja kirvelevää kipua. Tylsää jo tässä vaiheessa. Meinaan tänään mainita asiasta. Onneksi sen pahimman säryn sai pois särkylääkkeillä, mutta ei tuo kuitenkaan kivaa ole, jos joutuu tässä viikko tolkulla popsimaan lääkkeitä.

Ihanan aurikoisia päiviä kaikille!

2 kommenttia


  1. Onpas tosi ikävää, jos sulle tulee säteistä oireita 🙁 Sano ihmeessä asiasta, hoitajilla voi olla hyviä vinkkejä ja sitten ainakin lääkärillä!

    Vastaa

    1. Mä asiasta mainitsin ja kuulemma kuullostaa ihan normaalilta mitä säteet voi aiheuttaa. Pahimpaan kipuun särkylääkettä ja nyt vaan kauhulla odottelen, että miten pahaksi mennäänkään kunhan hommat etenee.

      Vastaa

Vastaa