Näytätkö mistä löysit tilhen pesän…?

2014-06-01 21.20.30

Oli pari huonoa päivää. Piti alkaa syömään antihistamiinia, ettei itikoiden puremat olisi niin pahoja. Olin ihan zombie. Eilsen päivän makasin sängyssä, ihan kuin sytojen aikaan. Tuntui pahalta ja itketti. Vatsaan sattui, ihmekös tuo, kun antihistamiininapit ovat täynnä laktoosia. Jos jatkaisin niiden syömistä en pystyisi ajamaan metriäkään, eikä kamera pysyisi kädessä. Sen päätin, että yhtään antihistamiinia en enää suuhuni laita, syökööt hyttyset, syökööt vaikka elävältä. Kyllä niille sitten siedättyy, kun tarpeeksi syövät!

Paljon olen miettinyt lomaa ja omaa jaksamista. Odotan muutamaa asiaa kovasti. Odotan Lappia… maisemia, toivottavasti poroja, yötöntä yötä! En pistä pahakseni, että muutama päivä menee hotelleissa, jolloin ei tarvitse itse laittaa rikkaa ristiin ruuan ja muun suhteen.

Ehkä eniten odotan yhtä tiettyä hetkeä. Odotan sitä, että avaan mummon mökin oven aamulla ja astun paljain jaloin aamukasteesta kimmeltävälle nurmikolle. Pysähdyn keskelle pihaa ja kuuntelen: tuolla kukkuu käki, tuolla livertää joku toinen lintu, kesä tuoksuu.

Odotan rauhaa ja hiljaisuutta. Olemista oman itsensä kanssa ja toki myös muiden. Odotan paljon kuvia ja paljon muistoja. Eipä sitä koskaan tiedä, vaikka peura päättäisi tulla pihaan syömään. Karhukin on nähty muutaman kilometrin päässä, tiedä vaikka itse Mesikämmen morjestaisi metsänrajalta!

Voikaa somasti!
Tanjanimmari

Vastaa