Neljäkymmentä!

No nyt sitä ollaan sitten uudella vuosikymmenellä. Kieltäydyn kärsimästä neljänkympinkriisistä, oli tuo viime vuosi sellainen kriisivuosi, että se kyllä saa luvan käydä myös neljänkympinkriisistä. Tänä vuonna en ehdi kriiseilemään, enkä halua.

Eilinen oli kyllä ihana päivä. Ainoa mikä hieman meinasi juhlatunnelmaa latistaa on sädehoidon mukanaan tuomat krempat. Vasemman kyljen kudokset ovat kipeät ja kainalosta on alkanut lähtemään nahka. Ennen juhlien alkua kävin apteekissa taivastelemassa Mepilexien hintoja ja ostin kahden lappusen paketin, joka maksoi yli kaksikymppiä. Onneksi säteet alkavat olemaan loppusuoralla ja jäljellä on enää kymmenen kertaa! Kohtuullisen vähällä olen siis selvinnyt! No, Mepilex kainalossa ei juhlaklänninki hiertänyt kainaloon ja vietin aivan ihanan päivän ystävien ja sukulaisten seurassa.

Serkkupoika teki maailman mahtavimmat voileipäkakut ja minä kalan ja merenelävien vihaaja rakastuin katkarapuihin! Kaikki voileipäkakut olivat ihan loistavia. Kummitätini teki mustaherkukka hyytelökakun, mun lempparin ja se oli ihanaa, raikasta! Äidin kanssa värkkärin voikreemikakun ja ihan perinteisen kermakakun. Kreemikakkua jäi, eikä ihme, on se kreemi aika äkkimakiaa tavaraa. Banoffee pie oli myös tehtynä, siitä ei ole kuvaa, se katosi kohtuullisen nopeasti ihmisten suihin, samoin kuin cocktail piirakat munavoilla.

Kaikilla tuntui olevan mukavaa ja vieraat viihtyivät pitkälle iltaan. Juhlia en järjestänyt lahjojen vuosi, vaan ihan vaan juhlien vuoksi, sillä iloa ja onnea pitää maailmaan saada lisää. Sain kyllä mahdottoman määrän lahjoja… Kahdet villasukat ja ranteen lämmittimet, keittiöpyyhkeen, jossa on kissa, herkku hilloa, puoli tusinaa ruusukuppeja lautasineen ja tarjoululautasen kera, ihania piirustuksia lapsilta ja kuusitoista (!) pakettia erilaisia kahveja tuohon Dolce Guston kapselikeittimeen. Ei ihan heti pääse sumpit tältä naiselta loppumaan.

Parasta illassa oli, kun vanhat lukioaikaiset tuttavat tapasivat vissiin 22 vuoden jälkeen ja juttua riitti. Päätettiin, että seuraava tapaaminen järjestetään sitten pikkaisen nopeammin, eikä vasta jonkun meidän kuusikymppisillä!

Kiitos ihanat ihmiset, te teitte päivästäni juhlapäivän!

IMG_4461

IMG_4459

IMG_4535

IMG_4480

IMG_4479

IMG_4478

IMG_4474

IMG_4473

IMG_4471

IMG_4504

IMG_4503

IMG_4510

IMG_4506

IMG_4508

IMG_4509

Vastaa