Nitkuttelen joutessani

Virkkaan, virkkaan vähäsen virkkaan. Tai no, neulon, kudon, nitkuttelen, ihan miten vaan. Sukkia syntyy niin paljon kun niitä vaan jaksaa tehdä. En osaa tehdä mitään hienoa pitsisukkia, enkä itse niistä oikeen edes tykkääkään, joten eri kokoisia ja värisiä perussukkia ja toisinaan myös ylipolvensukkia tulee tehtyä. Suurin osa itselle, osa sitten kenelle sattuu sopimaan. Tulee se talvi vielä tänäkin vuonna!

Nämä punaisen kirjavat sukat on neulottu langasta, jonka on värjännyt ystäväni. Suorastaan hurmaavat värit ja kivasti tuli kuvioita! Tykkään!!!
2014-04-26 16.14.38

2014-04-26 16.15.05

2014-04-26 16.15.36

2014-04-26 16.15.55

2014-04-26 16.16.22

Pääsiäisen aikaan värkkäilin meidän parvekkeelle uuden pöydän. Tai no, pöytä on vanha pulpetti, jonka raahasin kotiin koululta ja josta appiukko lyhensi jalat. Värkkäilin siihen sitten mosaiikkilaatoista kuvion. Kohtalaisen tyytyväinen olen, mutta haluan tuohon kuitenkin pienemmät laatat, jolloin glypheistä tulee paremmat ja tämä Echelon on tyytyväisempi. Mutta vallan toimiva pöytä tuo on ja ajaa asiansa oikein loistavasti. Tylsän värinen se on, mutta ei tuohon hätään löytynyt kivempiakaan laattoja ja kärsimättömänä ihmisenä en sitten alkanut niitä pidempään odottelemaan!
glyphs

Pääsiäinen ja vappu olivat ja menivät. Mitä noita juhlimaan, hyvin pärjää ilmankin. Mie en tykkää arkipyhistä muutenkaan, sekoittaavat vaan ihmisparan ihan kokonaan! Töitä olen hakenut, eiköhän tässä lähitulevaisuudessa homma selviä suuntaan tai toiseen.

Pitkään mietin, että mitä teen tämän blogini kanssa. Ajattelin jo, että laitan pillit pussiin, sillä viime aikojen kommentointi ei ole ollut järin mukavaa. Mutta tulin kuitenkin siihen tulokseen, että itsellenihän mä tätä lähinnä kirjoittelen ja jos joku tästä jotain iloa saa, oli se sitten vahingoniloa tai muuta iloa, tai jos tästä on sitten jotain hyötyä jollekin, niin jatkan kirjoittelemista. Tiedän, että mulla on ihania vakkarilukijoita täällä ja heistä olen suunnattoman onnellinen! Jos tänne joku sattumalta piipahtaa, niin kiva kun poikkesit!
2014-05-01 10.43.55
Vaikka tukka on jo ihan hyvässä mitassa, niin olen päätynyt käyttämään taas huiveja ja myssyjä… Mulla on nyt bad hair day 24/7 ja en kyllä tiedä, että mitä erikeepperiä tähän kuontaloon pitäisi laittaa, että se pysyisi edes jonkimoisessa kuosissa, nyt se elää ihan totaalisesti omaa elämäänsä. Se on suorastaan hysteerisen hauska toisinaan…

Ai niin, kesälle tiedossa Tallinnan reissun lisäksi ihana perheloma, joka on vielä suunnittelun asteella, mutta sanotaanko näin, että Tanja ja kamera(t) odottavat sitä ihan täpöllä! Ja se miun täppö ei ookaan ihan vähän se!

Halei!

4 kommenttia


 1. Siis hetkinen, anna ku mä tarkennan…tarkoitatko tuolla ” viime aikoijen kommentointi ei ole ollut järin mukavaa” että joku lukija on kommentoinut jotain ikävää? Älytöntä jos näin on!!?? Siis mulle tulee vastareaktio kuin jotain ekaluokkalaista eppua pikku reppu selässään isommat kiusaisi…eikä ole tarkoitus kuulostaa alentuvalta, vai miten se sanotaan, mutta tämä mitä olet viime ajat ja kuukaudet diagnoosin jälkeen elänyt pitäisi saada ihmiset vain ja ainoastaan tsemppaamaan ja olemaan hyviä toisilleen, sinulle.

  No, toivottavasti ymmärsin väärin ja vastareaktioini turha. Täällä kihisen sisäisesti kun viestiä kirjoitan.

  Läheiseni sairastui rs:n ja olen käynyt lukemassa blogiasi jo pitkään. En ole aikaisemmin kommentoinut mitään, mutta älä vaan lopeta kirjoittelua. Sukista on kaiken päätteeksi ihanempi sitäpaitsi lukea 🙂

  Vastaa

  1. Kiitos kun kommentoit. Ja kiva kuulla, että olet täällä käynyt lukemassa. 🙂

   Aika negatiivista kommenttia on tullut, kuulemma on kovin negatiivinen tämä blogini ollut. Mä olen kovasti yrittänyt miettiä, että mitä positiivista syövästä voisi oikeen repiä… Ihan heti ei tule mitään mieleen, eikä rankimpien hoitojen aikaa omat ajatuksetkaan olleet kovin positiivisia. Onneksi kaikki on toistaiseksi takana ja toivottavasti kesäkuun vuosikontrollissa kaikki on edelleen hyvin.

   Ja jos ihmettelette miksi noita kommentteja ei täällä blogissa näy, niin syy on se, että en yksinkertaisesti viitsi niitä julkaista.

   Eikä pelkoa, en mie kirjoittamista lopeta, se on sen verran tärkeää mulle 🙂

   Vastaa

 2. Oh hoh.. Vai, että liian negatiivinen! Et minun mielestäni, siis olosuhteisiin nähden. Parempaa kevättä ja kesää! Kauniin värisiä sukkia!

  Vastaa

  1. Kyllä mä veikkaan, että tästä kesästä tulee miljoona kertaa parempi kuin viime kesästä. Kivoja pikku suunnitelmia on, mutta ensin pitää saada varmistus Nörtin kesälomille, toivottavasti tänään, niin pääsee varailemaan hotellia.

   Vastaa

Vastaa