Olotiloja

On ollunna hiljaista. Cex:n olot iskee päälle heti seuraavana päivänä ja vuoristorataa on menty taas. Nyt alkaa olemaan semmoinen ihmismäinen olo. Enemmän on virkeämpi olo kuin väsynyt, mutta pudotus on aina yhtä kova. Väsymys iskee kuin metrin halko kun on iskeäkseen ja itkukin tulla tupsahtaa.

Perjantaina sain tsemppipaketin ystävältä. Oli muuten todellinen ylläripaketti, kun oli vielä laitettu ihan vieras lähettäjän nimi pakettikorttiin. Mieluinen oli paketin sisältö, suklaa auttaa aina ja kaikkeen ja ihania Pariisi juttuja. Kyllä ystävät mut tuntee <3


Eilen vietin kuusi tuntia Akuutissa. Kaikki kunnossa, joku lentsu yrittää päälle, mutta sopii yrittää. Valkosolut, toimikaa!

En voi kuin ihmetellä, miten mahdottomia ihmiset ovat tuolla päivystyksessä. Toki ymmärrän sen, että ei sinne kukaan mene huvikseen ja olo ei välttämättä ole paras mahdollinen, mutts en mä kehtais alkaa huutamaan ja kiroilemaan hoitajille, ne tuskin mahtavat sille mitään, että toinen lääkäri on joutunut lähtemään leikkaamaan ja yksi lääkäri ei jokaista ehdi sillä sekunnilla tapaamaan.

Itse olin eilen asenteella, viikonloppu on kiireinen ja varmasti kestää. Hyvin selvittiin ja yömyöhällä käytiin pitkästä aikaa roskaruualla ja voin todeta, että hyvää oli!


– Posted using BlogPress from my iPad

Vastaa