Once in a lifetime…siis joka vuosi!

Tunnustan, en ymmärrä urheilua! En minkään sortin urheilua! Olympialaisia erehdyn joskus kurkkimaan ja niistäkin kesäversiota ja yleensä huomaan seuraavani jotain ei kovin seksikästä kuten miekkailua tai melontaa. Tosin tuota ei tapahdu edes joka neljäs vuosi. Enkä heittäydy kovinkaan tunteelliseksi kävi noissa lajeissa sitten miten kävi. Olen isänmaanpetturi, kun en huuda television edessä kun isot miehet jahtaavat mustaa lämiskää pitkin jäätä ja tappelevat siitä, kuka pääsee istumaan yksin aitioon!

Eilen katto notkui ja seinät meinasivat kaatua, kun jääkiekossa tapahtui ilmeisesti jotain kovin hienoa. Päivityksistä päätellen monen elämä oli vaakalaudalla riippuen pelin lopputuloksesta! Makuuhuoneessa hurrattiin ja valmennettiin kovaan ääneen! Mä siinä sitten pohdin, että jos nyt ihan tarkkoja ollaan, niin ei tuo noiden pelien lopputulos vaikuta yhdenkään tavallisen pulliaisen elämään yhtään mitenkään. Tänään on pakko mennä töihin ja elämä jatkuu ihan sillä samalla tutulla kaavalla. Se kenen elämään tuo kiekkoilu vaikuttaa on nämä ketkä sitä ammatikseen tekee.

Mä en kuulemma ymmärrä, että nää on ”once in a lifetime”-juttuja. Hmm.. jos nää on näitä ”kerran elämässä”-juttuloita, niin miksi näitä sitten pelataan joka vuosi. Tuolla logiikalla pitäisi kisat pelata vain kerran ja se kuka sen nyt sitten sattuu voittamaan, saa ikuisen gloorian ja on ehdottomasti universumin paras, suurin ja kaunein. Ehkä mä tuolloin voisin jopa tämän hypetyksen tajutakin.

Mä päätin eilen, että nykyään kun alan katsomaan jotain ”akkain hömpötys”-ohjelmaa, kuten nyt vaikka Sinkkuelämää, niin alan myös kommentoimaan ohjelmaa samaan tyyliin kuin meillä on viime aikoina valmennettu: ”No nyt ne menee sänkyyn!!!! JJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!” ”Ei jumalauta, mikä helvetin puusilmä… etkö sää nää, että sänkyyn pitää mennä peittoa heiluttamaan!?!?!?!?!” ”EEEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIII ne vaan pussaa!!!!”

1 kommentti


  1. Asiaa. Olen tästä niin samaa mieltä ja yhtään peliä en ole katsonut – enkä katso. 🙂 Jos niitä olympian kisoja sitten katselisi – vaikka ratsastusta.

    Vastaa

Vastaa