Onks pakko olla vahva jos ei taho?


Aina kun kysytään, olo on ok tai hyvä. Ei se vaan aaina ole ihan niin. On aikoja, jolloin ei vaan yksinkertaisesti jaksa olla maailman vahvin nainen. Ei kukaan tätä kokematon voi tietää näitä oloja ja tiloja. Aamulla hyvä olo, illalla itketään. Kuuluu kuvaan, huonosti nukutut yöt ja ahdistus. Rikkinäiset kädet ja kantapäät, elämää suurempi väsymys.

Mutta silti olo on ok. Haluaako joku jutella puhelimessa itkevän, väsyneen ihmisen kanssa….?

– Posted using BlogPress from my iPad

2 kommenttia


  1. Ei tarvitse jaksaa, saa olla heikko, jos muut eivät sitä kestä, se on heidän häpeänsä! Tää on jotain syvään juurtunutta suomalaisuutta, että pitää olla niinkuin ei mitään olis… mut kun pelkäät, ja pelkäät kuolemaa… miks pitäs olla vahva?! Mäkin huomaan, että herkästi ajattelen, etten voi kertoa suoraan kaikille… säästän heidän tunteitaan. Mut hei, huomasin, et meillä on yhteinen livetuttu 🙂 ja hää mulle eilen sanoi: ”ei säälitä terveitä”… siinä on perää! Itke siis kun itkettää.

    Vastaa

    1. Pakko oli käydä stalkkaamassa, että, kuka tuttu… Hih, tämä tylsä sairaus yhdisti meidät monen vuoden jälkeen, oltiin lukiossa hyvätkin kaverit. Laitoin sulle kaveripyynnön Facessa, ihan vaan kun samas venees ollan..

      Vastaa

Vastaa