Ostoksilla isolla kirkolla

Mä en vaan kestä Helsingin liikennettä, kuten varmasti naamasta näkyy. Liikaa liikennettä, liikaa ihmisiä, liikaa tietöitä, liikaa raitiovaunuja… Mä en ikinä vois kuvitellakaan, että ajaisin tuolla autolla, pelkokerroin on ihan riittävä, kun istuu kyydissä. Mutta kun joskus on vaan mentävä isolle kirkolle syystä tai toisesta ja tällä kertaa se oli uuden televiision ostaminen.

Kyseisen masiinan päivittämisestä on ollut puhetta jo pidempään ja nyt sattui kohdille mukava tarjous, joten ei muuta kuin kohti Jätkäsaarta. Mukaan lähti melkoisen kokoinen töllötin, ihan semmoinen 3D. Koska matka oli varsin kammottava, ainakin mun mielestä sain sitten vähän lohtuherkkua ei JellyBellyjä. Pakko myöntää, että hieman arvelutti tuon telkkarin koko, mutta ihan nätisti se istuu tuonne meidän olkkariin. Olkkarin vanha telkka on nyt makkarissa ja makkarin vanha telkka on äipän buduaarissa, sillä äiteen vanha räppänä alkoi epäilyttävästi räpsimään ja vaihtoi väriä vihertäväksi, joten eiköhän sen ollut aika päästä eläkkeelle.

thumb_IMG_6783_1024

thumb_IMG_6774_1024

thumb_IMG_6782_1024

Koska äippä on asunut meillä meidän lomien ajan ja pitänyt kissoista hurjan hyvää huolta ostettiin kissapiialle kynttilä ja jalallinen alusta. Äiskä on ihan höperö kaikeen söpöön ja erityisesti kynttilöihin, joten kovasti paljon tykkäsi tuosta ruusukynttilästä. Tuskinpa se koskaan sitä raaskii polttaa, pohdiskeli vain, että eiköhän siitä pesemällä sitten pölyt saa pois 🙂
thumb_IMG_6778_1024

Lahdessa, Finnmarin tehtaanmyymälässä on muuten hurjan suloinen, pieni kahvila, ihan keskellä myymälää. Kannattaa poiketa! Niiden valkosuklaajuustokakku on aivan taivaallista ja ympäristö on mitä kaunein! En ollut moneen vuoteen tuolla käynyt, mikä lie hetken mielijohde se olikaan, että siellä päätettiin poiketa ja oltiin kyllä oikeen iloisesti yllättyneitä. Hurmaavan ihania sisustusesineitä ja tietysti kauniita kynttilöitä! Jos romanttinen, country, shabby chic nappaa, niin tuo on oikea aarreaitta!
thumb_IMG_6795_1024

thumb_IMG_6797_1024

Tässä vaiheessa alkoi olemaan Nörtin kolme ensimmäistä lomaviikkoa taputeltu kasaan. Vielä olisi viikko jäljellä vaan koska sen ehtisi pitää ja mahtaisiko sitä jossain vaiheessa tulla kunnollinen kesä vielä tälle vuodelle.

Rakkautta,
Tanjanimmari

Vastaa