Ostoksilla

Siinähän se päivä vierähti Lahessa ihan mukavasti. Illalla tulin kyllä siihen tulokseen, että ei mua oo edelleenkään luotu shoppaamaan. Monen tunnin kauppamaratooneista jää vaan kuikkuinen olo ja kipeät jalat. Mutta taisinpa saada kaikki mitä lähdin hakemaan.

Poikettiin Charlotassa, Hollolassa. Jännittävää kyllä, seurasin ostoslistaani järkkymättä, tai no ostin listan ulkopuolelta kaksi pakettia rintaneuloja! Sinellissä piti poiketa, vaikka se ei kuulunut suunnitelmiin, sillä Charlotassa ei ollut tarpeeksi isoja silmiä noille mun virkkaamille elikoille. No, oikeastaan ei ollut Sinellissäkään, mutta siellä sentään oli 15mm silmiä. Googlettamalla selvisi, että HobbyPointissa Helsingissä on 18mm silmiä, josko ehtisin ensi viikolla siellä piipahtamaan, kun menen englantilaista ystävääni Hesaan moikkaamaan.

Esitekansioita ja printtipaperia, kissanruokaa ja pyykkiaineita, kaikkea tavallista, tylsää ja tarpeellista. Kumman katoavaista on tuo raha!

Mulle oli annettu kauppareissun ohjeeksi, että yhtään uutta piparkakkumuottia en saa ostaa (Mitäh, minäkö?) Karismassa Iloinen Leipuri liikkeen eteen oli viritetty piparkakkumuottiteline ja siellä oli KISSA! Tällä kissanaisella ei ole vielä ikuna ollut kissamuottia, vaan nytpä on 😉 Jostain ihmeen syystä kissa päätti lisääntyä ihan yksikseen ja sen kaveriksi ilmestyi Robin Hoodista, taalainmaan hevonen, triceraptor, t-rex ja mun kovasti kaipaama jääkarhu.

muotit

Tunnustin Nörtille kotiin tultuani, että läks vähän lapasesta ja kurinpalautuksena oli se, että jouduin heittämään vastaavan määrän vanhoja muotteja pois. No, todellisuudessa niitä muotteja taisi lähte ainakin tuplaten. Jotain ikivanhoja vääntyneitä vinkkaroita, joista ei oikeen ota selvää, että olivatko ne ennen joulukuusia vai tähtiä.

Tänään pääsen sitten testaamaan noita muotteja. Aikaisemmin kerroin tehneeni Liimataisen pipareita. Luulin tehneeni niitä reilun satsin, mutta ne on jotenkin omituisesti kadonneet, eivät siis meinaa oikeen säilyä. Kerrassaan omituista. Tuskin nämäkään joulua näkevät, mutta yritetään edes!

Haleja,
Tanjanimmari

Vastaa