Paras päivä hetkeen aikaan

Rakastan kahvilakulttuuria ja olen vahvasti sitä mieltä, että kunnon seurustelukahviloita voisi olla paljon enemmän ja ne voisi olla lakisääteisiä joka kaupungissa 🙂 Onko parempaa kuin istuskella ihanan ystävän kanssa kahvilassa, nenän edessä ihana tuoksuva kahvijuoma ja kenties jotain herkullista syötävää. Olen valitellut, että kahviloissa tulee nykyään käytyä ihan liian harvoin. Kouluaikana se oli ennemmin sääntö kuin poikkes, että istuttiin ystävien kesken kaffella.

Eilinen oli niin ihana virkistävä poikkeus. Aamun pankkivierailun jälkeen suuntasin Robert’s Coffeeseen ja siellä istuttiin ihanaisen Tiinun kanssa hetki jos toinenkin ja nautiskeltiin kahveesta ja keskustelusta. Ei oltu nähty hetkeen aikaan, joten oli niin hurjan kivaa! Siitä ei pääse mihinkään, että Chai Latte on ihan tajuttoman hyvää ja kun sen kaverina on tomaatti-mozzarella-pesto leipä ja ihanaa seuraa niin sateinen aamukin tuntuu täydelliseltä aamulta!

Nörtti käväisi lääkärissä ja kun sieltä selvisi, mentiin syömään Amarilloon. Kana-chevre-burgeri… vuohenjuusto on kyllä pekonin ohella ihmisen paras ystävä! Hyvää ruokaa ja ihanaa seuraa.

Koska sovittuun kynsihuoltoon oli vielä 2,5 tuntia lähetin hätäviestin seuraneidille ja niin sitä jatkettiin juttua Tiinun kanssa Ciao! Caffessa. Aika erikoiset smoothiet nautittiin. Todettava on, että tuolta saa ihan taivaallista jäätelöä, sitruuna sorbettia suosittelen!

Oli niin mukavaa vaan istuskella ihanien ihmisten seurassa ja nauttia! Tällaista useammin!

Viimeinen etappi oli kynsistudio Bee Nail Paint ja kynsihuolto. Olen tuolla käynyt pari kertaa aikaisemmin ja edellisen kerran en ja ei voi muuta sanoa, kuin että ei kannata muualla käydä. Työ tehdään suurella sydämellä ja taitavasti ja kynnet pysyy alusta loppuun hyvänä ja millä taidolla kynsiteknikko tekee koristemaalaukset kynsiin. Hintakin on äärimmäisen kilpailukykyinen. Nyt on taas ihanat kynnet ja olen niin tyytyväinen päätökseen, että pyysin pyöristämään kynnet, ovat paljon sirommat nyt! Kynsiteknikko ehdotti jo erilaisia kuvioita joulukynsiä silmällä pitäen! Saas nähdä!

5 kommenttia


 1. Hei perhoskynsi! Minäkin toivoisin kovasti kahviloissa olemista, mutta olen niin väsynyt, että menee kuukausikin ilman että käyn edes keskustassa. Jonkun pitäisi joko perustaa tänne kahvila tai hakea mut ovelta kaupunkiin.

  Vastaa

 2. Moikka! Kattelin, että oot bee nail paint:issa käyny kynsiä ottamassa. Ite oon kanssa harkinnut. Voisitko kertoa tekijästä ja jäljestä hieman? Entä hinta?

  Vastaa

 3. Tekijä on thaimaalainen nainen, varaudu puhumaan englantia. Suomikin sujuu, mutta enkulla pärjää paremmin. Hinta on mielestäni työhön nähden edullinen eli uudet kynnet oli 50€ pintaan ja huolto alkaen 40€, koristelut erikseen. Geelikynsistä parhaimmat, mitkä mulla on ollut ja todellakin huolellista työtä. En voi kun suositella.

  Vastaa

 4. Ookei, englanti ei mikään ongelma oo onneksi=) Paljon noille koristeille tuli hintaa?

  Vastaa

  1. Viimeks kun kävin niin 15€/10 kynttä ja malleja on liikkeessä vaikka miten paljon. Mä annoin vapaat kädet taiteilla ihan mitä vaan.

   Vastaa

Vastaa