Pieni Pariisi-fiilistely vielä ja vinkkaus ihanasta arvonnasta

Nyt on kaikki matkaa varten varattu ja varmistukset saatu! Enää puuttuu vaan se lähtöpäivä! Kyllä se sieltä tulee ja mitään hyvää ei odota liian kauaa, vaikka aika aina pitkältä tuntuukin. Onneksi on google-maps niin voi sujuvasti surffailla Pariisin asunnon hoodeilla 🙂 Kuinka hienolta kuulostaakaan lause: ”Allekirjoitin juuri vuokrasopimuksen Pariisin asunnosta!”

Jos rakastat runoja, kuten minä teen, niin käyhän osallistumassa arvontaan Unan Maailma-blogissa!

2 kommenttia


  1. IHANA!!!
    Oma kuvaus kuin suoraan elämästäni, kissoja löytyy ja yksi mies ja se ruusukuppi totta vie saa kahvin maistumaan paremmalta. Olen myös pulppuileva puhelias mutta haikea itkupilli, romantikko tunteilija joka rakastaa valoa. Másentuvainen ja alakuloinen, kauneudesta ja sielukkuudesta liikuttava , toisinaan yltiöpositiivinen, onnellinen ja naivi. Pariisin rakastaja, joka vuosi pakko päästä istumaan katukahviloihin ja imemään itseensä Pariisin sielua jotta on jotain mistä ammentaa voimaa pimeään talveen.

    Vastaa

  2. Ja kaimakin olet vielä! Liekö nimi enne, kun ollaan niin samanlaisia 🙂 Kommenttisi olivat ihan piristys päivääni, kiva kun löysit tänne! Mä luulen, että mun Pariisi-fiilistelyt vaan kiihtyvät tässä matkan lähestyessä… 🙂

    Vastaa

Vastaa