Pimeä kaupunki

Jännittävä luonnonilmiö kohtasi tuossa 19.10, tämän vuoden kovin ja komein ukkosmyrsky. Sen verran reippaasti rytisi, että hetken oli koko kylä pimeänä! Aika huimaa oli katsella kun ainoat valopilkut olivat autojen valot. Ei sitä täällä kaupungin valosaasteen keskellä aina muistakaan miten täydellisen syvä pimeys voi ollakaan.

Jos sitten jotain ihan muuta, jotain valoisampia uutisia… Kävin työhaastattelussa, paikka olisi vallan mielenkiintoinen ja työkin mielenkiintoista. Itse rakennus on osa Orimattilan historiaa. Vielä en tiedä miten siinä kävi, se selvinnee ensi viikolla. Toki toivon parasta, mutta lottovoittoonhan sitä voisi verrata jos työpaikka sattuisi kohdalle.

No, joka tapauksessa jotain tekemistä on tiedossa, kun miut valittiin sille yhdelle työkkärin kurssille. Sehän oli hieman sellainen pakkorako hakea sinne ja tulevana maanantaina se sitten alkaa. Tällä hetkellä positiivinen puoli kurssissa on se, että ”koulumatkaa” on ehkä viiden minuutin kävelyn verran. Ehkä niitä positiivisia puolia löytyy matkan varrelta lisää, tosin mulla on tulevaisuuden kuviot selvillä aika hyvin. Jos saan työpaikan, menen töihin, jos en saa työpaikka, haen kouluun. Eli noin periaatteessa en tarvitse ketään kertomaa mulle mitä mun kannattais tehdä, kun osaan itse ajatella omilla aivoillani.

Ehkä tämä tästä, ei jaksa olla positiivinen, kun on aika mahdoton antibiotti-sulfa-ellotus päällä. Flunssa vaivaa edelleen, tosin hieman alkaa tropit puremaan. Haluaisin värkätä vaikka mitä, mutta en jaksa. Viikonloppuna pitää jaksaa tehdä yhdet kuvat valmiiksi, vihdoin…

Vastaa