Pitkästä aikaa studiossa

Eräänä heinäkuisena päivänä rymsteerasin olohuoneen hyrskynmyrskyn. Teippasin jätesäkit pimennysverhoksi ikkunaan. Rullasin fondin alas. Viritin valot. Kokeilin, että radiolähettimet toimii ja että salamavalot välkkyy. En ollutkaan syöpävuoden jälkeen studiota kunnolla kasannut. Nyt oli vihdoin hyvä syy. Puolivuotias neiti oli tulossa valokuvattavaksi.

Meillä oli hurjan hauskaa ja neitokaisessa oli aivan selviä huippumallin elkeitä! Jaksoi poseerata kameralle oikein hyvin. Välillä pidettiin pieni ruokatauko ja taas jatkettii. Ja sitten kun tuli neidin mielestä se hetki, että hommia oli hänen mielestä tehty riittävästi, kertoi neiti sen myös hyvin selvästi. Ihana oli kuvata pitkästä aikaa ja olen kyllä itse ihan tyytyväinen siihen mitä kameralla aikaan sain.

Kuvausten päätyttyä syötiin neidin äidin synttäreiden kunniaksi sacherkakkua! Nyt vihdoin kun on kone, joka ei ala kiukuttelemaan kun alkaa kuvia käsittelemään, saan vihdoin nuo neidin kuvat käsiteltyä!

thumb_IMG_7239_1024

thumb_IMG_7242_1024

thumb_IMG_7244_1024

thumb_IMG_7245_1024

2 kommenttia


  1. Hyviä kuvia ja söötti malli. Sähän oot ihan ammattilainen.

    Vastaa

    1. Oi kiitos, ihan vaan amatööri oon, vaikka oonkin pari vuotta alaa opiskellut. Ihan mukavaa puuhaa tuo valokuvaaminen niin studiossa kuin sen ulkopuolellakin.

      Vastaa

Vastaa