Puolimatkassa

Tänään olen säteiden osalta puolimatkassa. Kaikki hyvin. Iho on edelleen ehjä, ei edes ruskettumista ole havaittavissa. Säteissä käyminen sujuu rutiinilla. Hoitajat ovat mukavia ja hoidot sujuvat sutjakasti. Tänään kävin myös verikokeissa, huomenna saan tulokset. Toivottavasti hemoglobiini osoittaisi hieman nousemisen merkkejä.

Vielä kuukaden päivät kun jaksan Lahessa rampata niin sittenpä ne hoidot olisivat siinä. Entäs sitten? Tuleeko hoitojen loppumis ahdistus? Toivottavasti kaikki menisi niin henkisesti kuin fyysisestikin mukavasti. Mutta eipä murehdita tulevaa. Keskitytään tähän päivään, joka on mitä mainioin.

Joulua on valmisteltu vähän. Lahjoja on ostettu ja paketoitu ja laitettu eteenpäin. Sunnuntaina leivoin ja koristelin pipareita, eivät vaan taida säilyä jouluun asti. Tänään tein päiväherkuksi yhden poliittisesti korrektin tortun. Jatkossa teen niitä epäilyttävän mallisia, perinteisiä.

Aatonaattona Keskenkasvuinen tulee meille,kun Nörtti käy neidin Turuust hakemassa. Neiti viettääkin meillä sitten uuden vuodenkin ja lähtee päivä tai pari ennen mun kemuja. Missähän välissä mä niitäkin ehdin valmistella. Ressi tulee niistäkin… Mitä tarjoan vieraille? Millaisen täytekakun teen? No, jos ottaisin rauhassa juhlan kerrallaan.

image

image

image

image

2 kommenttia


  1. Vuoristorataa on tämä syöpäläisen elämä… hoidot hermostuttaa, mutta hoidottomuuskin… vaan ehkä se milenrauha jossain vaiheessa valtaa alan.

    Vastaa

    1. Mulla on suurimmaksi osaksi mieli tyyntynyt, mitä se on sitten kuukauden päästä onkin toinen juttu.

      Vastaa

Vastaa