Ranuan eläinpuisto 2: Malla ja Palle-Jooseppi

Saanko esitellä, Ranuan eläinpuiston ruskeakarhut Malla ja Palle-Jooseppi. Mallahan hylkäsi ensimmäisen pentunsa keväällä, kun pesästä tulivat ulos ja pentu on nyt eläintenhoitajien hellässä hoivassa, viettää aikaa pesässä ja omassa tarhassaan. Pentua päästiin pesään katsomaan ja ruokkimaan, mutta kun pesässä on sen verran hämärää, ei siellä kunnon kuvia saanut. Vaikka pentu oli mitenkä suloinen tahansa, niin kyllä ne hampaat ja kynnet herättivät kunnioitusta. Hoitaja kertoi, että kun pentu oikeen innostuu jalkoja halailemaan maitoa kärttäessään, on kuulemma kintut ihan kiitettävästi mustelmilla.

Malla-neiti haistoi ihan selvästi, että nyt olis herkkua tarjolla, kun niin sievästi istui ja odotteli. Mallalla on myös komea arsenaali jooga-liikkeitä ja kun totesin, että Ähtärin eläinpuistossahan nallukat joogaavat kanssa, niin sain kuulla, että sieltä Mallakin on kotoisin. Omenat maistuivat makoisalle, samoin porkkanat.

Palle-Jooseppi, vanha herra. Asustelee pienemmässä tarhassa, ihan Mallan tarhan vieressä ja tällä hetkellä tekevät tuttavuutta aidan läpi. Tarkoituksena on saattaa pariskunta yhteen ja katsoa saataisiinko romantiikkaa niiden välille. Pallella on aikamoinen arpi selässä (näkyy videolla), on ollut ihan pennusta saakka. Palle on löytynyt orpona ja haavoilla +20v sitten ja nyt se on semmoinen leppoisa lellikki 😀 Vaikka miten lutuiselta ja leppoisalta Palle vaikuttaakin, niin en kyllä naamakkain haluaisi metsässä nallen kanssa joutua. Sen verran kunnioitusta herättävän kokoinen on tuo meidän kotoinen ruskeakarhu.

ranua24

ranua79

ranua80

ranua81

ranua82

ranua84

ranua85

ranua87

ranua88

ranua91

ranua92

ranua93

ranua94

ranua95 copy

Vastaa