Ranuan Eläinpuisto 3: Venus ja Manasse

Venus ja Manasse, Ranuan eläinpuiston jääkarhut. Olivat kuulemma juuri saaneet aamuisen liha-annoksensa, niin ei mikään ihme, ettei herra Manasse oikeen jaksanut kiinostua omenoista ja porkkanoista, joita innokkaat turistit viskoivat altaaseen. Venus sen sijaan kyllä innostui kahlaamaan herkkujen perässä, kokonaan ei kuitenkaan tohtinut itseään kastella. 😀 Manasse lähinnä käänsi kylkeään, ei vaan viitsi.

Mahtavia eläimiä nuo jääkarhut ja valtavan kokoisia. Vaikka sitä itse seisoskeli siellä korkealla kävelysillalla, niin kun Venus päätti nousta seisomaan, niin kyllä siinä kunnioitus heräsi. Toki Manasse olisi ollut vieläkin isompi.

Opas kertoi, että romantiikkaa on ollut ilmassa, joten toivotaan oikein kovasti, että saataisiin kuulla taas mukavia vauvauutisia myöhemmin. Ranzo, Venuksen edellinen pentuhan lähti juurikin viikkoa aikaisemmin uuteen kotiinsa Wienin eläintarhaan. Vauvauutisia odotellessa siis 😉

ranua21

ranua23

ranua58

ranua56

ranua65

ranua62

ranua68

ranua69

ranua70

ranua71

ranua73

ranua74

ranua75

ranua76

ranua77

2 kommenttia


  1. Onpa hienoja kuvia ja kiva nähdä myös videoita eläimistä. En oo ikinä käynyt tuolla Ranuan eläinpuistossa mutta joskus olis kiva mennä, varsinkin kun näitä kuvia katselee 🙂

    Vastaa

  2. Tänään 18. marraskuuta 2015 on Ranzon neljäs syntymäpäivä. Tämä sivu toi mieleen paljon kivoja muistoja vierailuistani Ranuan eläinpuistossa Kiitos!!!

    Vastaa

Vastaa