Saapuvia ja lähteviä

Tällä viikolla on lähettämiäni postikortteja mennyt perille aika reippaasti, parhaimpana päivänä niitä rekisteröitiin 3 kappaletta ja se on aikas hyvin! Yhden kortin perille menoa epäilen, sillä matka ei ole pitkä ja aikaa on kulunut jo melkein kaksi viikkoa. Tiedän, että kortin aihe ei ollut saajan mieleen, mutta se ei saisi olla este kortin rekisteröimiselle. Vastaanottajalla oli kovin suppea lista korteista joita haluaa ja sellaisia ei kovin helposti löydy, ainakaan tästä kylästä. Toki postia voi kadota matkalla, mutta, no katsotaan nyt. Tällä hetkellä kortteja on matkalla Viroon, Ukrainaan, Venäjälle, Hollantiin, Kiinaan ja Japaniin!

Kuten tuossa aikaisemmassa postauksessa ”kehuin” löysin mitä hurmaavimpia mauttomuuksia korttien osalta. Alimmaisin on sellainen, jonka tosiaan voisin lähettää ihan muuten vain, mutta nuo muut.. No, luulen kyllä, että saajaa ne ilahduttavat ja sehän on pääasia. Noita ihanuuksia pitää käydä ostamassa vielä lisää. Tosin tajusin juuri, että en muuten ole heinäkuun kuukausimarkkinoiden aikaan maisemissa. Ehkä elokuussa sitten.

Tällä viikolla posti toi myös kolmannen virallisen kortin miulle. Se saapui Hollannista ja olipas söpö kissa ja lähettäjä oli hollantilainen kaimani!

Innostuin hippaamaan foorumin puolella ja Muumi-hippauksista saapui tällaiset kortit. Mä jotenkin tykkään näistä ”retro-muumeista” huomattavasti enemmän kuin tästä nykyisestä japanilaisesta söpöilystä. Näissä sarjakuvamaisissa muumeissa on asennetta!

2 kommenttia


 1. Hei Tanja, semi-säännöllinen lukija täällä vilkuttaa ja ilmoittaa, että ainakin viihtyy tässä blogissa! Tuli mieleeni, että kun monet kaipaavat niitä Suomi-Finland-kortteja, eikä niitä hyvännäköisiä tunnu löytyvän mistään, niin mitä jos teettäisit pienen sarjan omista kuvistasi esimerkiksi Moo-palvelun kautta? Olisi ainakin postcrossing-harrastukseen kiva lisä, ja miksei joku muukin niistä kiinnostuisi? Onnellista kesää!

  Vastaa

  1. Hiphei May!

   Kiva kun piipahtelet täällä lukemassa 🙂

   Mulla on tarkoitus teettää Moossa eräs postikortteja ja ehkäpä laittaa niitä myyntiinkin, mutta nyt on luottokortin käyttö kielletty ennen reissua. Ehkäpä reissussa tulee myös jotain kivoja kuvia, joita voisi käyttää postikorteissa, vaikka eivät Suomi-Finlandia olekaan, mutta pääasiallisesti jotain kivaa Suomi-kuvaa olisi tarkoitus kortteihin laittaa!

   Vastaa

Vastaa