Sain mitä halusin.

IMG_1919

Tässä joululahjani. En halunnut yhtään mitään ja olen onnellinen, että sain sen mitä halusin. Halusin, että tänä jouluna ei tulisi turhaa materiaa tähän huusholliin. Olen materialisti ja harakka, se myönnän, mutta ehkä kuitenkin valikoiva sellainen. En halua saada lahjoja sen takia, että niitä nyt kuuluu vaan tätä tiettynä päivänä antaa. Ja juurikin nyt tuntuu siltä, että mulla on ihan kaikkea sellaista mitä tällä hetkellä tarvitsen, joten mitä sitä turhaan sellaisia lahjoja ostamaan, joita en oikeastaan tarvitse/halua ja joita ilman pärjään.

Oli helpottava tunne, kun kukaan ei ollut tehnyt mitään yllätysostoksia, vaan se, että meillä on lahjaton joulu piti tänä vuonna. Mä voin pitkin vuotta hankkia niitä asioita, joita katson tarvitsevani, ei niiden hankkimista tarvitse jättää jouluun 😀

Jouluaatto oli oikein mukava, lisää siitä kuvien kera tulee varmaankin joulun jälkeen. Juuri nyt ajattelin keskittyä niistämiseen, heräsin nimittäin nenä tukossa, hieman flunssaisena, kovasti paleleekin, johtuneeko pakastuneesta kelistä vai onko tässä nyt joku materiaaliton lenssu tulossa, jännätään sitä pari päivää.

Blogin jumitukset taitavat olla historiaa, ainakin toivon niin. Lähipäivinä saattaa esiintyä jotain katkoksia, sillä blogini muuttaa vakituisesti osoitteeseen www.violettarosso.net. Periaatteessa mikään ei muutu, samat luokattomat höpinät jatkuvat, osoiterivi näyttää vaan hieman erilaiselta.

Rakkautta,
Tanjanimmari

Vastaa