Sata Syytä Olla Onnellinen 27/100

giraffi3
(Kiitos Nelppa-rakas tästä kuvasta!)

Taidettiin sitten itkettää aika montaa ihmistä viime lauantaina. Ilon/onnenkyyneleet ovat hyvästä ja itku puhdistaa. Olihan se aikamoinen, iso juttu itsellekin, vaikka sen kaiken oli jo elokuussa elänyt. Enemmän tuo lauantai mua jännitti kuin se elokuinen iltapäivä kun tuo kuvattiin.

Kommentit ovat olleet niin somessa kuin livenäkin positiivisia ja eniten käytetty adjektiivi on ollut ”ihana”. Mukavaahan tällaista on kuulla. Kyllä se sitten kai oli aika rohkeaa mennä kertomaan telkkariin elämästään murusia ja suuresta rakkaudesta, en tiedä, itsestäni se tuntui aikas luonnolliselta. Kuulemma siinä haastatteluosuudessa oli ihan sellainen, millainen olen normaalistikin ja puheen rytmi ja äänenpainot ovat just sellaiset kuin millaiset ne ovat muutenkin. Niistä en osaa mitään sanoa, mutta ihmettelen vaan, että onks mulla oikeesti tollainen ääni 😀 Hih!

Tämän kuun viimeinen päivä on vielä edessä SuomiLOVEN finaalikonsertti, jonne ollaan menossa mun äidin ja kummitädin kanssa. Se konsertti tulee muuten suorana telkkarista 31.1 klo 19:10 alkaen ja kakkoselta. Meidän laulua tuskin kuullaan siellä, tai jos kuullaan niin ei ainakaan alkuperäisen esittäjän esittämänä, Suvihan on mammalomalla juuri nyt.

Mulle on kuitenkin tässä kaikessa tärkeintä se, että saan olla rakastettu ja saan rakastaa. Mikä onni oli törmätä tuohon Nörttiin netissä, kymmenen vuotta sitten helatorstaina. Se on mun tuki, turva, mun peruskallio. Ja sen kanssa mä teen vielä vaikka mitä!

Rakkautta,
Tanjanimmari

Vastaa