Sata syytä olla onnellinen 3/100

mammogram_comic

Ensimmäinen vuosikontrolli takana ja tuloksena PUHTAAT KUVAT ja SYÖPÄVAPAA NAINEN! Siinä on syytä olla onnellinen vaikka noiden loppujen 97 päivän verran. Hullu onnellisuus ja kiitollisuus päällä juuri nyt. Ultrannut lääkäri oli sama, joka teki lankamerkkauksen ja muut toimenpiteet ennen leikkausta viimw vuonna. Hän hertoi heti kättelyssä, että mammografian kuvissa ei näkynyt mitään hälyyttävää ja ultratessa käänsi ruudun muhun päin ja kertoi tarkkaan mitä näkyi. Leikatussa rinnassa on pieni rasvanekroosi, ei vaarallinen sekä pieni kysta, kiltti sekin. Ultrasi koko rintakehän, kaulan ja soliskuopat, kaikki puhtaat. Kainaloissa ei imusolmukkeissa mitään.

Lopuksi totesi lääkäri vielä, että koska imusolmukkeet olivat puhtaat vuosi sitten parantaa se mun ennusttetta ”järjettömän” paljon. 18. päivä on vielä lääkäri, mutta onneksi ei ole enää mitään suurempaa jännitettävää. Järkyttävistä vaihdevuosioireista ajattelin avautua, josko gynelle pääsisi.

Nyt ollaan onnellisiaja iloisia ja kohta nautitaan uunituoretta omppupiirakkaa!

mammogram

Haleja,
Tanjanimmari

8 kommenttia


 1. Superia ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Vastaa

 2. Hurjasti onnea tuloksista! Mulla on mammografia ja ultra edessä perjantaina, pelottaa hirveesti 🙁 Tahtoo samanlaisia uutisia!!

  terveisin
  ipk

  Vastaa

  1. Voi, mie toivon sydämeni pohjasta, että uutiset on hyviä. Mie olin itkuinen ja peloissani koko viikonlopun ja eilisen aamun. Tärisin, kun minua aseteltiin mammografiaa varten oikeaan asentoon. Kuuluu asiaan, kaikki nämä tunteet. Käyhän sitten hihkaisemassa, mitä tuloksia tuli. Mie peukutan hyville tuloksille ja lähettelen mielenrauhaa sulle!

   Vastaa

   1. Kävin tänään vollottamassa päksissä ( tosi kiva kun osaan käyttäytyä 🙂 ). Ei se ultraaja mitään pahanlaatuista löytäny, mutta arvesta löysi jotain ”kovaa”. Ultraili sitä kyllä toooosi kauan. Tuli sellainen olo etten uskalla vielä huokaista. Vertailkoon kuvia rauhassa ja mä jatkan panikointia vielä lääkärikäyntiin asti.

    Vastaa

    1. Oi miten ikävää, että joudut vielä jännittämään. Pidän edelleen peukkuja pystyssä hyvän puolesta. Toivottavasti et joudu kauhean kauaa odottamaan lääkärille pääsyä. Voimahaleja näin virtuaalisesti!

     Vastaa

Vastaa