Semmoinen laiska sunnuntai

Nukun huomattavasti paremmin, kun tiedän, että ei ole koulua seuraavana päivänä. Siellä ei nyt juuri ole kovinkaan paljon mielekästä puuhaa. Maaliöljystä tulee pää kipeäksi, ootraus ei ole mukavaa ja se, että näyttötyön listat jumittaa jossain tympii aika reilusti.

Onneksi on lyhyitä viikkoja. Tällä viikolla kolme päivää, ensi viikolla kolme päivää, seuraavalla viikolla kolme päivää, sitä seuraavalla viikolla kolme päivää… Jos oikein laskin, niin mun kohdalla päiviä on 17+kevätjuhla. Ensi vuosi onkin suurimmaksi osaksi työssäoppimista ja sitä odottelen innolla.


Viikonloppuna olen näpertelyn ohella viettänyt laatuaikaa mussukoiden kanssa. Tikru varsinkin on ollut kovin halipulainen ja huolehtivainen. Se on semmoinen mammampoika, joka pitää mammasta huolen, jos alakulo sattuu iskemään.


Olen järkeillyt asioita päässäni, enkä enää valvo niiden takia öitäni. Mammografiaan ja ultraan tuli aika ja ne tehdään 13.5, ihmeen nopeasti, mutta hyvä niin. Toivottavasti tuloksia ei tarvitse odotella sitten viikkotolkulla. Hirveä uupumus on päällä, kun on tullut nukuttua taas luokattoman huonosti, eikä sellaista univelkaa parilla vähän paremmalla yöllä paranneta.


Ai niin, kun nyt tulee näprättyä taas vähän enemmän, niin avasin näperryksilleni oman blogin, ei tule mitään mahdotonta sillisalaattia sitten tästä blogista. Jos kiinnostaa kurkkia tuonne näpertely-blogiini niin se löytyy osoitteesta Gilding Pixie Aika alussahan tuo vasta on, mutta hissukseen sinne tuleen juttuja, joita teen.

Taidan lusmuta telkkarin edessä loppuillan, se on taas herätys huomenna 5:15… huoh!

– Posted using BlogPress from my iPad

Vastaa