Smaug

Tämä laulu pyöri päässä, tätä virkatessani.

Tällä kertaa valmistui lohikäärme, Smaug. Jälleen kerran Heidi Bearsin ohjeella afrikankukkasia toisiinsa liitellen. Tein tämän taruolennon ystäväni pyynnöstä. On kuulemma menossa lahjaksi. Alkuperäisen ohjeen Smaug on jotain 60cm pitkä. No, tähän valitut langat olivat sen veran paksummat, että Smaugin pituudeksi tuli 97cm! Ja koska lohikäärmettä täytettiin sitä mukaan kun sitä sain kasattua, niin hännän pään kiinnittäminen muistutti enemmän pystypainia kuin virkkaamista.

Iso ja komea tuo on ja koko toi tullessaan myös seuraavan ongelman: milläs ihmeellä mä tämän oikeen postitan. Onnksi tyyppi on aika notkea, joten sain sen mahtumaan ihan järjellisen kokoiseen pahvilaatikkoon. Postitätiä hymyilytti kun vein laatikkoa postiin, sillä olin ihan rehellisesti kirjoittanut pakettikorttiin laatikon sisällön 🙂 Tiedä sitten luokitellaanko lohikäärmeet ”vaarallisiksi aineiksi”, kun periaatteessahan ne voi hönkäillä sitä tulta melkeen millon vaan… 🙂

Lankana Hjertegranin Carolina 50% puuvilla, 50% akryyli.

smauggggg

smauggggg1

smauggggg2

smauggggg3

2014-12-11 10.27.53

2 kommenttia


  1. Hei, olisiko sinulla tähän suomenkielistä ohjetta?

    Vastaa

    1. Smaug-lohikäärmeeseen on olemassa vain englanninkielinen, mutta todella selkeä ohje. Sen voi ostaa ravelry.com sivustolta hakusanalla Smaug tai Heidi Bears.

      Vastaa

Vastaa