Sukkasillaan ilman shampanjaa

Ensimmäiset sukat ovat valmiit. Neulat ovat remontin vuoksi paikassa X, joten en noita pääse päättelemään vielä. Seuraavaksi syntyy geenimanipuloidut, siemenettömät vesimeloni sukat. Pakko todeta, että värit menee aika mettään, mutta nitkutan ne silti.

Mukavana kesäyllätyksenä, soittivat eilen Päksistä, että oiskos min mahdollista mennä onkologia tapaamaan jo ensi viikon maanantaina. Totta kai on, joten huomenna keskiviikkona kipaisen verikokeissa ja maanantaina menen kuulemaan lisää syövästäni ja siitä mitä hoitoja alan samaan.

Onhan se ihan kiva, että hommat etenee rivakasti, kun olin kuitenkin vaautunut siihen kuuden viikon odotteluun leikkauksen jälkeen, mikä olisi tarkoittanut heinäkuun loppua. Toinen asia mikä nyt hieman mietityttää on se, että remppa on kesken ja Keskenkasvuinen tulossa 8.7. Riippuen siitä mitä hoitoja tulee, niin sairaalassa joudun käymään. Jos säteitä tulee, se on joka päivä reissaamista, siinä ei paljoa huvipuistopäiviä vietetä, kun omat aikataulut menee kaiken edelle. Jos tulee sytoja, onko väsynyt, onko huono olo, jaksanko leikkiä äitipuolta… Eihän näitä pitäisi ennakkoon miettiä, mutta kylläpä ne mielenpäälle lipsahtaa.

– Posted using BlogPress from my iPad

1 kommentti


  1. Voimia sinulle tulevaan! Asiat järjestyy. Tuleehan niitä kesiä ja huvipuistoreissuja, jos et tänä vuonna pääsisikään mukaan. Ja niin kuin itsekin sanoit, ei kannata etukäteen murehtia. Aurinkoiset terveiset varjossa olevasta aurinkotuolista! Hullua tämä muuttaminen.

    Vastaa

Vastaa