Syöpäläinen tuunaa

Tänään oikeastaan koko homma muuttui astetta todellisemmaksi, kun kävin apteekissa. Tuo kasa olisi ollut lähemmäs pari tonnia ilman korvauksia, nyt siihen meni suunnilleen satanen. Paljon sekin on, mutta näin se vaan nyt on. Kuvasta puuttuu yksi paketti Xelodaa, saan sen tiistaina.

Kysyin samalla mikä mahtaa olla Neulasta-piikin tilanne, että pitääkö tilailla ennakkoon, vai saako sen noutamalla ja jotenkin vaan tuntui aika surulliselta, kun farmaseutti sanoi, että sitä käyttää sen verran moni, että heillä on sitä koko ajan jääkaapissa. Piikkiähän en vielä tarvitse, mutta jos sen tarve tulee, niin sitten tiedän ainakin, että sen saa apteekista ilman odotteluja. En muutenkaan hakenut kaikkia mitä määrättiin, tuo apteekki kun on tuossa sen verran lähellä, että jos tarvis tulee, niin niitä saa aika kätevästi.

Ripuliin en varautunut, ummetukseen kylläkin, se tuntuu olevan se yleisempi haitta. Inhottavia molemmat. Pitää alkaa troppaamaan luumuilla tms jo ennakkoon! Juoda pitää myös…

Tostaina se sitten alkaa, illalla kortisonit nassuun ja perjantaita odottamaan. Pakko myöntää, että jännittää aika paljon.

Remppa on voiton puolella. Tuli pieni kiirus, kun Keskenkasvuisen piti tulla maanantaina, mutta hää saapuukin jo huomenna. Piti pistää hösseliksi, että on edes jompi kumpi huone sellainen, että sinne mahtuu Keskenkasvuisen sänky ja lelut. No, onneksi se huone on mun huone, saan laitella ennen hoitoja käsityö- ja korujutut paikoilleen, jos vaikka saisi hyvinä päivinä jotain värkättyä.

Tuunattuakin tuli. Sain ystävältäni hänen muuttaessaan tuollaisen lipaston, siitäkin on jo monta vuotta. Niin kiva kun tuo mäntyonen lipasto onkin, on mänty sen verran pehmeä puu, että kissojen kynnet eivät sille pinnalle hyvää tehneet ja niinpä eilinen perjantai oli aika mahdotonta hiomista ja maalaamista ja tänään vielä toinen kerros maalia ja vetimet paikolleen. Ehkä on pakko hieman henkseleitä paukutella, se on hieno!

Kun noita lääkkeitä tuli paljon lisää ja ne ovat aikamoisia myrkkyjä, niin katsoin parhaaksi hommata lääkekaapin. Rumiahan ne on kuin mitkä. No, eo muuta kuin maalisuti kouraan ja maalin kuivuttua hieman koriseita ja kas, löytyipä vielä sopivan värinen Eiffel-tornikin avaimenperäksi. Hyvä siitä tuli. Nyt vaan se tuonne makuuhuoneen seinään!

– Posted using BlogPress from my iPad

2 kommenttia


  1. Aivan mahtavia nuo maalaukset! Tykkään!

    Vastaa

  2. Heippa!
    Onpa hurja määrä noita lääkkeitä! Mua kans jännittää nuo hoidot ja lääkkeet, vaikka en vielä tiedä mitä ja millaisia saan.

    Ihana tuo lipasto ja lääkekaappikin näyttää ”kutsuvalta” kuten meidän tilanteissa täytyykin 😉

    Vastaa

Vastaa