Syöpävapaa kesä!

Tänään kun tulin päiväkävelyltä, oli posti tuonut kirjeen Päksistä. Päättelin, että sieltä tulee munuaispolille kontrolliaika. Kirje oli kuitenkin liian ohut ja kevyt ollakseen se kontrolliaikakirje. Avasin sen ja siellä oli ensimmäisten rintasyöpä kontrollien aikojen peruutus ja uudet ajat. Ovat näköjään päättäneet, etteivät tee kontrolleja kesäkuukausina ja nyt on mammo, ultra ja lääkäri siirretty syyskuulle. Aika hurjalta tuntui hetken, mutta sitten se tupsahti päähän:

Nyt ei ole kiire kotiin lomareissulta ja voin viettää täysin syöpävapaan kesän. En murehdi ja jos jotain kummallista löytyy niin aina on oirepoli. Joten ei pelkkää huonoa.

Eli nyt suunnittelemaan kaikkea kivaa tekemistä Saarijärven seudulle

2 kommenttia


 1. Nauti Tanja kesästä täysillä! Niin ihanaa kun on vihreää, syreenit ovat jo nupullaan ja lämmintäkin oli… no nyt on taas kylmää mutta eiköhän se siitä taas kohta lämpenekin 🙂

  Vastaa

  1. Nautin, se on varmaa! Tiiäkkö, eilen kävin porukoitten luona ja olin ihan pöllämystynyt, kun siellä lila syreeni oli täydessä kukassa! Mie mietin, että vasta muutaman viikon päästähän niiden pitäis kukkia! KESÄ!

   Täälläkin vetäisi viileämmän kelin päälle, vaikka itse tykkäänkin helteistä, niin oli tää ihan tervetullutta vaihtelua!

   Vastaa

Vastaa